Originele schoencadeautjes top 10 - De kleine lama

Originele schoencadeautjes top 10

Top 15 originele schoencadeautjes

Op zoek naar originele schoencadeautjes nu Sinterklaas weer in het land is? Persoonlijk word ik helemaal kriegelig van de plastic wegwerp meuk, ik ga veel liever voor duurzame cadeautjes. En mandarijntjes, die zijn altijd goed 🙂

Bij deze mijn originele schoencadeautjes top 10 voor als je, net als ik, graag op zoek gaat naar iets anders dan plastic speelgoed, pepernoten en chocola.

Top 10 originele schoencadeautjes

1. Kawan mini

Deze populaire bal is gemaakt van natuurlijk rubber; hij is zacht, flexibel en super makkelijk om vast te pakken door kleine handjes. Daardoor hij geen schadelijke stoffen bevat, is hij al geschikt voor baby’s. Heerlijk om op te sabbelen, zo’n bal!

Bekijk de ster bal hier.

2. Boc’nRoll

Dit is een soort herbruikbaar boterhamzakje. Alleen dan veel toffer en met een handige klittenbandsluiting waardoor je je Boc’n’Roll makkelijk kunt aanpassen aan de grootte van je lunch.

Bekijk alle Boc’n’Rolls hier.

3. Barnsteen ketting of armband

Een barnsteen armbandje of kettinkje kan zowel mooi als stoer zijn. Barnsteen is een natuurlijke ontstekingsremmer en pijnstiller als het op de blote huid gedragen wordt.

Bekijk hier onze barnsteen kettingen en armbanden.

4. Mini ecobuds

Deze poppetjes van Rubens Barn zijn volledig van biologisch katoen en worden met de hand gemaakt. En voor iedere verkochte EcoBud wordt er een boom geplant!

Bekijk hier alle mini EcoBuds

5. No Nasties Kids water beads

Laat deze glibberige balletjes groeien in water. Ze zijn heerlijk om mee te spelen en gewoon je handen doorheen te laten glijden. Als je erop uit gekeken bent kun je ze begraven in je tuin. Ze zijn namelijk volledig biologisch afbreekbaar!

Bekijk de Water beads hier.

6. Tikiri beestjes

De Tikiri zoo dieren zijn te leuk! Ze zijn gemaakt van natuurlijk rubber en er kan naar hartelust mee gespeeld worden in bad. Maar buiten het water doen ze het ook prima! Er zit een subtiel belletje in waardoor ze leuk rammelen.

Bekijk alle Tikiri beestjes hier.

7. Grapat Mandala

Het houten speelgoed van Grapat geeft alles wat je kind nodig heeft om een eigen speelwereld te kunnen creëren. Combineer een aantal mandala sets zodat je verschillende vormen en kleuren hebt waarmee prachtige patronen gelegd kunnen worden. Deze rustgevende bezigheid kan helpen om emoties te reguleren, voor jong en oud. Alles is met veel liefde gemaakt, dat zie je! 

Bekijk de Grapat Mandala sets hier.

8. Natuurlijke speel make-up

Speel make-up staat er helaas niet echt bekend om de goede kwaliteit. De meeste speel make-up zit vol goedkope en zelfs schadelijke rommel. De make-up van No Nasties Kids is de grote uitzondering op deze regel en doet het enorm goed in schoentjes!

Bekijk het No Nasties Kids assortiment hier.

9. Flockmen

Deze perfect bewerkte mannetjes, zijn 100% natuurlijk en handgemaakt. Je kunt er hele bouwwerken mee maken. Of versier ze met stickers of verf. In één doosje zitten nogal wat Flockmen, dus dat zijn flink wat schoencadeautjes 🙂 

Bekijk alle Flockmen sets hier.

10. Badklei

Met deze toffe badklei wordt het een feestje in bad of onder de douche! Het is een soort kneedbare zeep die lekker schuimt. Uiteraard zijn de ingrediënten volledig natuurlijk en veilig.

Bekijk de badklei hier.

De waardering van www.dekleinelama.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 3047 reviews.