Nieuw: Hevea Playful collectie - De kleine lama

Nieuw: Hevea Playful collectie

Hevea playful collectie

Kawan is al lang één van de favoriete eendjes van Hevea. De Hevea playful collectie bestaat dan ook uit heel veel Kawan. In nieuwe kleurtjes en ook als tof trek- & stapelspeeltje. Nu exclusief bij ons te koop! 😍

Over Hevea

Ik hou van dit Scandinavische merk. Het is namelijk opgestart om het beter te doen voor de gezondheid van onze kinderen en het milieu, door natuurlijke alternatieven te maken voor (plastic) babyproducten. En dat sluit perfect aan bij waarom ik met mijn webshop ben begonnen!

Daarom ben ik ook erg blij dat ik de Hevea playful collectie als allereerste in Nederland en België te koop heb 🙂

Hevea playful collection

Veilige en duurzame badeendjes

Kawan is van oorsprong wit, de gekleurde eendjes zijn nieuw 🤩 Deze badeendjes zijn gemaakt van natuurlijk rubber; een hernieuwbare en gifvrije grondstof. Ook zitten er geen gaatjes in, dat is wel zo hygiënisch! In badspeelgoed met gaatjes kan namelijk vuil en schimmel ophopen, en dat zorgt voor ongezond badwater.

Op een Kawan badeendje kan ook naar hartenlust gekauwd worden, vooral het snaveltje leent zich daar goed voor. Het reliëf masseert pijnlijk tandvlees bij doorkomende tandjes. 

Kawan trek- en stapelspeeltje

En dan is er nog dit super toffe trek- en stapeleendje. De allerkleinsten kunnen hier heerlijk mee ontdekken, terwijl er spelenderwijs aan de fijne motoriek wordt gewerkt. Peuters en kleuters kunnen Kawan mee op avontuur nemen. 

Hij is gemaakt van hout van oude rubberbomen, die geen rubber meer producen. Zo wordt er weer plaats gemaakt voor nieuwe bomen. Rondom de wieltjes zit een ringetje van natuurlijk rubber, zodat hij stil en soepel rolt. Ik ben fan!

Klik hier voor het complete hevea assortiment
De waardering van www.dekleinelama.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 2965 reviews.