Adventskalender - De kleine lama

Adventskalender

Ik ben iets super leuks voor aan het bereiden! Tenminste, dat vind ik zelf 😉 Ik wil namelijk gaan aftellen naar Kerst met een adventskalender. En dan niet zo’n ding waar je 24 dagen lang een chocolaatje uit kunt halen…

Iedere week een giveaway

Bij de feestdagen horen natuurlijk cadeaus! Daarom wil ik aftellen naar Kerst door 6 weken lang iedere week iets weg te geven waar ik zelf blij van word. Dat wil zeggen dat het niet alleen leuk is om te krijgen, maar het moet ook duurzaam en verantwoord zijn. Want dat past bij mij en mijn webshop. Soms zal het iets zijn uit mijn eigen shop, maar ik ben achter de schermen ook druk samenwerkingen aan het regelen met andere toffe shops en leuke merken waar ik je graag kennis mee laat maken. Ik heb al een paar hele gave toezeggingen en ik kan bijna niet wachten totdat ik alles met je mag gaan delen!

Aanbiedingen en andere acties

Naast een wekelijkse giveaway komt er ook elke week een nieuwe aanbieding. Omdat shoppen voor de feestdagen nou eenmaal al duur genoeg is. En omdat ik het leuk vind om extraatjes bij bestellingen te stoppen 🙂

Schrijf je in!

Ik ga de komende periode mijn best doen om er iets leuks van te maken! Wil je niets missen en ontvang je mijn mails nog niet? Schrijf je dan zeker even in voor mijn mailinglijst!

[optin-monster-shortcode id=”ifapey1bjuwfdx8l7x2f”]

Ontvang je mijn mails wel al? Tof! Hou vooral je inbox in de gaten en zet info@dekleinelama in je adresboekje zodat er niets tussen je spam terecht komt. 

💚 Rachelle

De waardering van www.dekleinelama.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 2973 reviews.