Adventskalender giveaway: 6 weken tot Kerst - De kleine lama

Adventskalender giveaway: 6 weken tot Kerst

6 weken tot Kerst

Win één van de twee lama’s t.w.v. 49,99

De kleine lama bestaat al zo’n 3,5 jaar, maar ik had tot voor kort geen enkele lama in mijn assortiment. Dat kon echt niet meer 😉

Ik kwam het merk Kikadu voor het eerst tegen op een beurs afgelopen najaar. Mijn oog viel op een aantal schattige lama’s en daarna op het grote label aan de muur: truly organic. Echt, mijn hart maakte een sprongetje! Na een leuk praatje met een medewerker heb ik besloten in te gaan kopen. Kikadu past namelijk perfect bij waar ik voor sta: Alles is gemaakt van goede materialen, is gifvrij en op een maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerd. Klik hier voor mijn Kikadu assortiment.

Wat kun je winnen?

Een lama natuurlijk! Dat is echt dé perfecte kick off van mijn adventskalender! Ik heb een hele zachte lama waar heerlijk mee geknuffeld kan worden uitgezocht. In de lama zit een muziekdoosje, en hij heeft een schattig halsbandje dat ook los gebruikt kan worden als bijtring. De lama is gemaakt van GOTS gecertificeerd katoen.

En weet je wat, ik geef er zelfs 2 weg. Eentje met blauwe en eentje met roze details. Aan jou de keuze! 

Lama giveaway

Hoe maak je kans?

Ik hoop dat je actief bent op social media, want ik ga op zowel Facebook als Instagram een winnaar kiezen. Je kunt dus meedoen op beide kanalen voor een dubbele kans, maar dat is zeker geen must.

Op Facebook doe je zo mee:

1 Like de Facebook pagina van De kleine lama (als je dat niet al doet)

2 Reageer onder deze Facebook post en laat weten of je voor een blauwe of roze lama gaat.

En op Instagram werkt het zo:

1 Volg @dekleinelama (als je dat niet al doet)

2 Geef een reactie op deze Instagram post en laat weten of je voor een blauwe of roze lama gaat.

Gedaan? Mooi! Nu maak je kans (of zelfs twee keer kans) op zo’n leuke lama 🍀🍀

Deze actie loopt tot maandag 18-11, ik zal de 2 winnaars die avond bekend maken op Facebook en Instagram.

Reacties zijn gesloten.

De waardering van www.dekleinelama.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 2973 reviews.