Adventskalender giveaway: 5 weken tot Kerst - De kleine lama

Adventskalender giveaway: 5 weken tot Kerst

Boef en Aap is echt nog piepjong, deze shop is namelijk pas sinds oktober open. Ik volgde de aanloop naar de opening al een tijdje en ben erg enthousiast over wat ik zie. Daarom vind ik het super leuk dat ik deze week een avontuurlijk pakket uit deze nieuwe webshop weg mag geven!

Win een pakket om buiten avonturen mee te gaan beleven t.w.v. €51,17

Boef en Aap is een webshop voor avontuurlijke en eigenwijze ouders en kinderen. Je vindt er alles wat je nodig hebt om de creativiteit en fantasie van je kinderen volop tot uiting te laten komen.

Eigenaresse Miranda, moeder van 3 avontuurlijke jongens, heeft creatieve therapie gestudeerd en heeft een achtergrond als leidinggevende van een groene kinderopvang. Dankzij al haar ervaring en kennis heeft ze een duidelijke visie. Met haar shop wil ze ouders en kinderen namelijk prikkelen om het avontuur aan te gaan, risico’s te nemen, talenten te ontdekken en creativiteit te laten stromen. Want dat is volgens haar de weg naar kinderen die vol zelfvertrouwen in het leven staan. En daar kan ik het alleen maar mee eens zijn!

Wat kun je winnen?

Als je kans wil maken op dit avontuurlijke pakket heb je wel een beetje lef nodig. Dit zit er namelijk in:

Hoe maak je kans?

Om kans te maken op dit super leuke pakket kun je meedoen op Facebook en/of Instagram. Ik gooi alle reacties op één hoop en kies daar een winnaar uit. Als je op beide kanalen mee doet, maak je dus dubbel zo veel kans!

Op Facebook doe je zo mee:

1 – Like de Facebook pagina’s van De kleine lama en Boef en Aap (als je dat niet al doet)

2 – Geef een reactie op deze Facebook post

En op Instagram werkt het zo:

1 – Volg De kleine lama en Boef en Aap (als je dat niet al doet)

2 – Geef een reactie op deze Instagram post

Gedaan? Mooi! Nu maak je kans (of zelfs twee keer kans) op dat avontuurlijke prijzenpakket. Deze actie loopt tot maandag 25-11, ik zal de winnaar die avond bekend maken op Facebook en Instagram.

De waardering van www.dekleinelama.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 3047 reviews.