Adventskalender giveaway: 4 weken tot Kerst - De kleine lama

Adventskalender giveaway: 4 weken tot Kerst

advent 4 weken tot kerst

Deze week heb ik een zero waste verzorgingspakket voor je van Zo Zero. Jasmijn en Carien hebben deze zinnige webshop opgestart na een challenge waarin ze een maand lang zonder plastic hebben proberen te leven. Dat bleek enorm lastig, onze maatschappij zit namelijk vol met plastic! De natuur trouwens ook… Door een eigen webshop op te zetten met plastic-vrije producten hopen ze deel te worden van de oplossing in plaats van het probleem.

Ik verwacht dat de komende jaren steeds duidelijker gaat worden wat voor een enorme impact plastic heeft. Niet alleen op het milieu, maar ook op onze gezondheid. Die microplastics overal kunnen gewoon niet goed zijn! Als je mijn webshop al langer volgt, dan weet je dat ik vol inzet op gifvrij en mijn steentje bij wil dragen aan een betere (en gezondere) toekomst voor onze kinderen. Dat is ook waarom Zo Zero zo goed past bij waar ik voor sta. Ik vind het dan ook erg tof dat Jasmijn en Carien een mooi zero waste pakket beschikbaar hebben gesteld!

Win een zero waste verzorgingspakket t.w.v. ruim € 50

Heerlijk om zelf te houden, maar ook leuk om cadeau te geven met de feestdagen. Dit zit er in:

Hoe maak je kans?

Ik mag één pakket weggeven, maar je kunt meedoen op Facebook en/of Instagram. Ik gooi alle reacties op één hoop en kies daar een winnaar uit. Als je op beide kanalen mee doet, maak je dus dubbel zo veel kans!

Op Facebook doe je zo mee:

1 Like de Facebook pagina’s van De kleine lama en Zo Zero (als je dat niet al doet)

2 Geef een reactie op deze Facebook post

En op Instagram werkt het zo:

1 Volg @dekleinelama en @zozero.nl (als je dat niet al doet)

2 Geef een reactie op deze Instagram post

Gedaan? Mooi! Nu maak je kans (of zelfs twee keer kans) op het zero waste prijzenpakket.

Deze actie loopt tot maandag 2-12, ik zal de winnaar die avond bekend maken op Facebook en Instagram.

De waardering van www.dekleinelama.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 3047 reviews.