Adventskalender giveaway: 3 weken tot Kerst - De kleine lama

Adventskalender giveaway: 3 weken tot Kerst

Deze week wil ik graag het jonge Nederlandse merk dusq aan je voorstellen! Ik heb het net nieuw binnen en ben enorm enthousiast. Ik heb hier nu namelijk een berg super gave, duurzame tassen liggen waar ik enorm hebberig van word. En weet je wat, ik mag er eentje weggeven!

Win een dusq mini bag naar keuze t.w.v. € 59

De mini bag is de laatste toevoeging aan de dusq collectie en wat een leuke! Deze stoere kinderrugzakjes zijn gemaakt van gerecycled PET-canvas en zijn enorm handig in gebruik door het grote waterdichte vak voorop. De mini bag is verkrijgbaar in 4 mooie kleuren, en je mag voor de giveaway je eigen favoriet kiezen. Klik vooral even door om de achterkant te checken! 

Hoe maak je kans?

Om kans te maken op zo’n duurzaam rugzakje kun je meedoen op Facebook en/of Instagram. Ik gooi alle reacties op één hoop en kies daar een winnaar uit. Als je op beide kanalen mee doet, maak je dus dubbel zo veel kans!

Op Facebook doe je zo mee:

1 – Like de Facebook pagina van De kleine lama (als je dat niet al doet)

2 – Laat in een reactie op deze Facebook post weten voor welke variant je gaat

En op Instagram werkt het zo:

1 – Volg De kleine lama (als je dat niet al doet)

2 – Laat in een reactie op deze Instagram post weten voor welke variant je gaat

Gedaan? Mooi! Nu maak je kans (of zelfs twee keer kans) op zo’n mooie rugzak. Deze actie loopt tot maandag 9-12, ik zal de winnaar die avond bekend maken op Facebook en Instagram.

Ga naar het dusq assortiment
De waardering van www.dekleinelama.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 3047 reviews.