Adventskalender giveaway: 2 weken tot Kerst - De kleine lama

Adventskalender giveaway: 2 weken tot Kerst

Als het om kinderkleding gaat kies ik voor duurzame materialen en hoge kwaliteit. Ik vind het belangrijk dat de kleding die ik koop eerlijk wordt geproduceerd en zo min mogelijk schadelijke stoffen bevat. Wist je bijvoorbeeld dat meerdere tests uitwijzen dat kleding uit China zo’n 900x meer chemische stoffen bevat dan volgens de veiligheidslimiet is toegestaan? Niet echt een aanrader dus…

Er zijn twee webshops die perfect passen bij waar ik voor sta en waar ik graag terug blijf komen. En het zijn allebei kleine shops die worden gerund door een moeder, ik weet hoe moeilijk dat kan zijn dus die steun ik graag! En weet je wat, ik mag van allebei iets weggeven! Ik zal ze even aan je voorstellen.

Truly Wooly Kids

Bij Truly Wooly Kids vind je kinderkleding die goed voelt, zowel letterlijk als figuurlijk. Eigenaresse Marjolijn selecteert de mooiste Europese en Scandinavische kindermerken die gebruik maken van duurzame materialen zoals wol, zijde en biologisch katoen en die op een milieuvriendelijke manier produceren. Ze verkoopt vooral kleding in een minimalistische en tijdloze stijl. Ultieme basics dus, die makkelijk overgedragen kunnen worden nadat je kind eruit is gegroeid.

Eko de Peko

Als je op zoek bent naar gekke printjes en een kleine kleurexplosie ben je bij Eko de Peko aan het juiste (web)adres. Eigenaresse Lisette laat zien dat fair trade en biologische kleding ook hip en vrolijk kan zijn. Ook hier vind je namelijk alleen maar kleding die is gemaakt met respect voor mens en milieu. Kleding met een hart, zoals Lisette het zelf noemt.

Wat kun je winnen?

Ik geloof dat ik dit het liefst zelf zou houden, maar vooruit… Ik mag van beide shops €50 shoptegoed weggeven! Als je wint krijg je dus 2 cadeaubonnen om naar hartenlust mee te gaan shoppen bij deze webwinkels: €50 van Truly Wooly Kids en €50 van Eko de Peko. 

Hoe maak je kans?

Om kans te maken op dit shoptegoed kun je meedoen op Facebook en/of Instagram. Ik gooi alle reacties op één hoop en kies daar een winnaar uit. Als je op beide kanalen mee doet, maak je dus dubbel zo veel kans!

Op Facebook werkt dat zo

1 Like de Facebook pagina’s van De kleine lama, Truly Wooly Kids en Eko de Peko (als je dat niet al doet)

2 Laat in een reactie op deze Facebook post dat je graag kans maakt (in de post vind je ook de linkjes naar de juiste Facebook pagina’s)

En op Instagram doe je zo mee

1  Volg @dekleinelama, @truly.wooly.kids en @ekodepeko op Instagram (als je dat niet al doet)

2 Geef een reactie op deze Instagram post (daar vind je ook linkjes naar alle accounts)

Gedaan? Mooi! Nu maak je kans, of zelfs dubbele kans, om twee keer €50 shoptegoed te winnen.

Deze actie loopt tot maandag 16-12, ik zal de winnaar die avond bekend maken op Facebook en Instagram.

De waardering van www.dekleinelama.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 3047 reviews.