4NaturalKids

4naturalkids-baby

Puur, origineel, eerlijk en handgemaakt

Een exclusief lifestyle merk, helemaal van Nederlandse bodem. Met veel aandacht voor mens en milieu. Alle producten worden gemaakt van het fijnste biologisch katoen.

Super zacht en veilig voor de kwetsbare baby- en kinderhuid

Er wordt alleen maar gewerkt met 100% biologisch katoen. Dit is beter voor het milieu maar ook erg fijn voor baby’s. Het is gifvrij en super zacht. Daarnaast worden veel andere natuurlijke materialen gebruikt zoals hout en gerecycled garen. De printjes op de stoffen worden op een ambachtelijke manier gedrukt met milieuvriendelijke inkt. Uiteraard is ook deze gifvrij, wel zo veilig voor je kindje.

Familiebedrijf

Arlette, moeder van twee jonge kinderen, heeft samen met haar moeder dit toffe merk opgezet. Ze is gepassioneerd babymassage docente, een beroep waarbij ze veel in aanraking komt met badcapes. Het begon dan ook allemaal met het idee om een praktische badcape te maken. De gebruikelijke kleine, vierkante badcapes zijn namelijk maar tot een paar maanden na de geboorte handig. Daarna is je kindje er uit gegroeid en wordt het een uitdaging om de badcape op een comfortabele manier te gebruiken… Haar oma was vroeger coupeuse en heeft Arlette’s moeder de fijne kneepjes van dat vak geleerd. Dus schakelde Arlette haar moeder in. Samen zijn ze tot het ontwerp van een super praktische en toffe badcape gekomen. De prints zijn bedacht en getekend door Arlette’s partner. Ook alle andere producten ontwerpen, bedenken en produceren ze zelf. En als er te veel werk ligt, worden ze ondersteund door kundige dames van 65+, die achter hun naaimachines kruipen. Met veel ambacht en liefde. En dat zie je.

Producten van 4NaturalKids