Attitude

Attitude Blooming Belly

‘Because your skin is the doorway to your health’

Attitude is een Canadees merk, opgericht door een groep ouders. Zij hebben een duidelijke visie: een schone en vooral gezonde toekomst voor onze kinderen. Daarom zit er niets in hun producten dat schadelijk zou kunnen zijn voor de gezondheid, alles is gegarandeerd veilig!

Attitude in een notendop:

  • Alle Attitude producten zijn gecertificeerd door EcoLogo.
  • Attitude werkt volledig CO2-neutraal. Ze reduceren zoveel mogelijk uitstoot en planten bomen om te compenseren voor de uitstoot die overblijft.
  • De producten bevatten geen mogelijk schadelijke of kankerverwekkende stoffen.
  • Alle gebruikte geurstoffen zijn natuurlijk en zonder allergenen.
  • Alle producten zijn voor minimaal 95% bio-afbreekbaar.
  • Attitude maakt enkel veganistische producten. Er zitten dus geen stoffen in die afkomstig zijn van dieren, ze doen geen dierproeven en eisen hetzelfde van hun leveranciers.

Blooming Belly

Speciaal voor toekomstige moeders heeft Attitude de blooming belly lijn ontwikkeld. Omdat ze het verdienen om in de watten gelegd te worden. Maar dan het liefst wel met verantwoorde producten! Zonder hormoon verstorende- of andere nare stofjes. Wel zo fijn voor zowel de moeder als het kwetsbare, ongeboren kindje. Alle Blooming Belly producten bevatten argan extracten, deze verzorgen en beschermen de huid.

Little Ones

De little ones lijn bestaat uit fijne, gifvrije verzorging voor je baby of kind.

Baby sensitive

Deze lijn bevat verzorgingsproducten die speciaal zijn ontwikkeld voor baby’s en kinderen die last hebben van atopisch eczeem, een gevoelige huid of een hele droge huid. De producten voorkomen, verzachten en genezen de rode, jeukende plekjes. De hele lijn is getest en gecertificeerd door de ‘national eczema association’, dan weet je zeker dat het goed zit!

Huishouden

Attitude heeft ook hele fijne natuurlijke producten voor het huishouden, van allesreiniger tot wasmiddel.


Producten van Attitude

+
 22.49
+
+
+
+
+
+
 10.75
+