Natural Earth Paint

Toont alle 3 resultaten

Het duurzame en natuurlijke alternatief voor verf!

Natural Earth Paint is in 2011 opgericht door een professionele kunstenares, moeder en milieubewust burger Leah Fanning.

Leah wilde werken met echte en niet-giftige, kunstbenodigdheden van de hoogste kwaliteit. Ze zocht jarenlang naar die producten. Omdat ze de kwaliteit die ze nastreefde niet kon vinden, besloot ze de producten zelf te maken. Het werd haar missie om een niet giftige tegenhanger van verf te maken maar wel van goede kwaliteit!

Natural Earth Paint laat je graag zien dat kleuren niet (onnatuurlijk) helder hoeven te zijn. Natuurlijke verf van mineralen pigmenthoudende aarde en klei zijn echte, warme aardetinten uit moeder natuur.

Natural Earth Paint is bekroond en goud gecertificeerd door Green America. Het gebruikt natuurlijke aarde- en minerale pigmenten en biologische ingrediënten om veilige, duurzame en prachtige kunstbenodigdheden te maken. Aardpigmenten zijn klei en mineralen uit inheemse bodems over de hele wereld. Het zijn pure, stralende kleuren en de meest duurzame verven die beschikbaar zijn.

De verpakkingen zijn tevens zoveel mogelijk milieuvriendelijk gemaakt. De verpakking wordt gedrukt met natuurlijke, milieuvriendelijke inkten. De ‘plastic’ zakjes waar de verf vervolgens in zit zijn biologisch afbreekbaar. Deze zijn nog niet natuurlijk, maar daar wordt aan gewerkt. In de nabije toekomst zal worden overgegaan op zakjes gemaakt van suiker.

De waardering van www.dekleinelama.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 3521 reviews.