Rubens Barn

Enig resultaat

Rubens Barn
Het Zweedse Rubens Barn bestaat sinds 1994. De mooie poppen zijn creaties van ontwerpster Ewa Jarenskog. Het Zweedse woord ‘barn’ betekent kind en ‘Ruben’ is Ewa’s vader. Letterlijk vertaald betekent Rubens Barn dus Ruben’s kinderen.

Ewa ontwierp eigenlijk beelden van keramiek. Een grote opdrachtgever was erg onder de indruk van haar speelse creaties en vroeg haar deze te vertalen naar een ontwerp van stof. Ewa nam de uitdaging aan en met succes; de eerste Rubens Barn poppen waren geboren!

Handmade happiness
De poppen worden allemaal met de hand gemaakt. Dit is een proces van meer dan 100 handelingen. Vooral de ogen krijgen veel aandacht; deze worden zorgvuldig geborduurd om de poppen een levendige oogopslag te geven. De lekkere rode wangen en vriendelijke glimlach zijn aantrekkelijk voor jong en oud.

De poppen zijn van hoge kwaliteit en daardoor veilig voor de allerkleinsten. De Rubens Barn poppen worden stuk voor stuk gemaakt door ambachtslieden met hart voor hun vak. Hun oog voor detail, kwaliteit en authenticiteit is ongekend. De Rubens Barn poppen zijn zacht en knuffelig, verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Een van de vele voordelen van de Rubens Barn poppen is dat deze wasbaar zijn. Er kan dus zorgenloos mee gespeeld worden.

EcoBuds
De EcoBuds zijn de eerste Rubens Barn poppen van gecertificeerd ecologisch katoen. Deze poppen zijn dus verantwoorde speel- en knuffelmaatjes! En de Mini EcoBuds zijn speelgoed van het jaar 2019 in Zweden!

Sale!
Oorspronkelijke prijs was: € 43.50.Huidige prijs is: € 36.00.
De waardering van www.dekleinelama.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 4338 reviews.