The Zoo

Toont alle 2 resultaten

Knotsgekke accessoires voor jong en oud

The Zoo is een merk vol met knotsgekke accessoires voor jong en oud. De vrolijke hebbedingetjes zijn ideaal om cadeau te geven. Maar je mag het ook lekker zelf houden.

Het uitgangspunt van The ZOO collectie is om een kleurrijke beestenboel samen te stellen. Waarvan je een glimlach krijgt op je gezicht. Diverse talentvolle ontwerpers zijn aan de slag gegaan. Vervolgens hebben ze de familie uitgebreid met allerlei verschillende beestjes en figuren. Inmiddels reist de vrolijke bende van The Zoo over de hele wereld. De collectie wordt in vele landen met succes verkocht.

Bij The Zoo zijn diverse ontwerpers actief. Allemaal met hun eigen kenmerkende ontwerpen, die allemaal samenkomen tot een samenhangend geheel wat past bij het merk.

  • Jorine Oosterhoff heeft een fascinatie voor keramiek. En het uitbeelden van verhalen. Haar ontwerpen zijn vrolijk. Echte eye-catchers.
  • Remco van der Leij reist stad en land af voor de allerlaatste ontwikkelingen en trends. Daarnaast zit hij ook graag zelf aan de ontwerptafel.
  • Sarah Tomassen-Jansen & Evelien Valk bundelen sinds 2009 hun krachten om alledaagse dingen om te toveren tot vrolijke accessoires voor jong en oud.
  • Ruben van Boxtel and Reinier Buijs zijn succesvol in het ontwerpen van interieuraccessoires. Ze gebruiken vorm en kleur voor een verrassend resultaat.
  • Susanne Uerlings gelooft dat een helder ontwerp voortkomt uit doelgroep gericht, stylistisch en functioneel denken.
  • Margriet Foolen heeft een grote interesse voor materiaal en verwerkingstechnieken. Ze ontwerpt fraaie, eenvoudige producten, waar de functionaliteit vanaf straalt. Ze heeft diverse designprijzen gewonnen.
De waardering van www.dekleinelama.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 4073 reviews.