This Works

Toont alle 2 resultaten

This Works

This Works is een geliefd merk wat vele enthousiaste gebruikers kent. En wij snappen wel waarom! Niet alleen maken ze mooiste producten, er zit ook een mooi verhaal achter. Dit merk voelt zich sociaal verantwoordelijk en ze zorgen dat hun geweten net zo schoon is als hun producten. Alles bevat namelijk 100% natuurlijke geuren en 100% natuurlijke olie. Daarnaast bevatten de items absoluut geen phthalates, sulphaten, GMOs, petroleum en synthetische kleur- en geurstoffen. Alles is 100% cruelty free met goedkeuring van PETA.

Daarnaast is 83% van hun producten ook nog eens vegan. Alle verpakking, dus 100%!, is volledig recycle- en composteerbaar. En ook nog eens biodegradable. Naast dat je jezelf een feestje geeft met een product van This Works, is het ook nog eens een feestje voor de wereld.

Het lichaam begrijpen

Ons lichaam is constant in aanraking met vele agressieve externe factoren. Denk aan vervuiling, UV, stress, blauw licht, slapeloosheid, slecht eten, gifstoffen en nog meer. Om hiermee om te gaan heeft ons lichaam een ingebouwde natuurlijke klok ter bescherming. This Works speelt in op die natuurlijke klok en maakt alleen maar producten die dit ondersteunen in plaats van extra ballast toe te voegen.

Sinds 2004 investeert This Works in onderzoek naar slaap. Inmiddels hebben ze award winnende producten op de markt gebracht. Het zit niet alleen in de naam, door vele studies en strenge selecties is echt bewezen dat This Works, works!

Aan de basis van elk product staat een superblend: een systeem van 3 natuurlijke ingrediënten. Deze ingrediënten zijn zowel wetenschappelijk als therapeutisch bewezen werkend. Er gaat alleen in wat echt werkt en noodzakelijk is, niks meer niks minder

De waardering van www.dekleinelama.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 3945 reviews.