Evy+Anne

Evy+Anne closeup

Een duurzame knuffel met een verhaal

Veel kindjes vinden een knuffel met een ‘lap’ gedeelte heerlijk. Zo ook de drie kinderen van Nederlandse moeder Annemarie. Daarom koos ze ervoor om lieve knuffel konijntjes te ontwerpen met een ‘lap’ eraan vast.

De konijntjes worden gemaakt van heerlijk zacht en knuffelbaar biologisch katoen. De hoofdjes en handjes zijn gevuld met biologische wol uit Nederland. Alleen dat zou al reden genoeg zijn geweest om deze mooie knuffels in mijn assortiment op te nemen…

Evy+Anne

Maatschappelijk betrokken en eerlijk

Het is de maatschappelijke betrokkenheid van Annemarie die ervoor zorgt dat ik extra enthousiast ben geworden. De knuffels worden namelijk gemaakt in het Naaiatelier in Utrecht. Het Naaiatelier biedt vluchtelingen, die in afwachting zijn van een verblijfsvergunning, de mogelijkheid om kwaliteiten verder te ontwikkelen en ervaring op te doen. Daar werkt Parvin, een vluchteling uit Iran, met veel liefde aan de knuffels van Evy+Anne. Zo kan Parvin een klein inkomen genereren. Dus geen kinderarbeid, maar een eerlijk loon in goede werkomstandigheden. Daar zouden vele grote merken nog een voorbeeld aan mogen nemen!


De knuffels van Evy+Anne