Glossworks nagellak review

Glossworks nagellak review

Ik heb vaak de vraag gehad naar troep-vrije nagellak. En dan niet zo’n afwasbare voor kinderen, maar eentje die je zelf ook goed kunt gebruiken. Een paar maanden geleden heb ik daarom de 9-FREE nagellak van Glossworks toegevoegd mijn assortiment. Ik vind de kleuren prachtig, maar ik ben zelf geen held met nagellak. Voor een Glossworks nagellak review ben ik dus niet de aangewezen persoon… Daarom heb ik er een paar verloot om te laten testen! Bij deze de ervaringen met de Glossworks nagellak.

Ga naar het Glossworks assortiment

Glossworks Aubergine dream – review door Bodin

Lakgemak: De nagellak was niet te stroperig of juist te vloeibaar. Het was met 1 laagje eigenlijk al af.

Kleur: Chique diep donkerrode kleur. Ik lakte twee laagjes over elkaar, hoewel het met 1 laagje ook al mooi dekte. Ik heb het alleen zelf getest. Peuterzoon en babydochter durfde ik niet aan 😉 Peuterzoon bewonderde de kleur.

Droogtijd: Ik heb niet zo veel geduld en gebruik mijn spaarzame alone time graag goed. De droogtijd zat me niet in de weg. Ik kon vrijwel direct netjes de tweede laag lakken en binnen een paar minuutjes kon ik al veillig koffie drinken en berichtjes typen zonder op te moeten passen voor butsjes in de lak.

Geur: een ‘echte typische nagellakgeur’ maar lang niet zo heftig als die van de reguliere potjes van hema of kruidvat die ik voorheen gebruikt heb.

Mamabestendig: Na een dag of 5 begon de lak aan de randjes van mijn nagels pas wat te slijten. Echt mamabestendig dus dat het de afwasjes overleeft heeft.

Eindoordeel: 4/5

Glossworks aubergine dream review
Ga naar Glossworks Aubergine dream

Glossworks Midnight at the oasis – review door Hanneke

Yay, super leuk, ik mag de Glossworks nagellak gaan testen voor Rachelle van De kleine lama!

Meteen stuurt ze me een berichtje om te vragen welk kleurtje ik wil en (na even twijfelen) kies ik voor ‘Midnight at the oasis’. Zoals ik van haar gewend ben gaat het pakketje heel snel mee met de post.

Het potje ziet er mooi uit. Het is een diepe blauwe kleur nagellak. De geur is zoals ik van andere nagellak ook gewend ben. En lakken maar… De kleur is echt super mooi!! Heel donker blauw met subtiele roze en aqua glittertjes! De kleine dametjes hier (m’n dochters van 3 en 4 jaar) zijn enthousiast.

Het kwastje is prima, maar niet heel breed. De nagellak is iets stroperiger dan ik van andere merken gewend ben, maar smeert makkelijk uit. Met aanbrengen van een dun laagje is het niet helemaal egaal dekkend, maar met een tweede laagje is het perfect. Of als je één dikkere laag aanbrengt is het ook goed (dat heb ik eventjes getest voor de gehaaste mama’s onder ons).

De nagellak was heel snel droog, wat ik echt heel fijn vind! Zeker met een paar kleine ongeduldige dametjes (waar ik zelf ook bij hoor, haha) is dat een pre.

Met een topcoat erover bleef de lak mooi zitten.

Kortom: perfect potje nagellak, en dat zonder ‘troep’ 🙂 

Eindoordeel: 5/5

Ga naar Glossworks Midnight at the oasis
De waardering van www.dekleinelama.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 3879 reviews.