Waytoplay

Waytoplay op het strand

Waytoplay – De flexibele autobaan

Waytoplay is bedacht door Nederlandse ouders en na een succesvolle crowdfunding op de markt gekomen. Het bestaat uit sets van makkelijk te koppelen, flexibele baandelen; rechte stukken, bochten, parkeerplekken, kruisingen en rotondes. Je kunt er altijd en overal mee spelen. Binnen, maar ook buiten! Het strand, dat hoogpolige tapijt of die hobbelige weg… Allemaal geen probleem. Eindeloos aan te vullen en… helemaal zelf in te vullen. Ieder kind is koning (of koningin natuurlijk) van zijn eigen unieke weg en kiest zelf de ‘waytoplay’.

Geef je fantasie wieltjes en bepaal jouw eindeloze route!

Waytoplay levert de basis, kinderen creëren zelf het spel. Dit maakt ze vindingrijk, oplossingsgericht en creatief. Essentiële eigenschappen voor nu en later. Waytoplay staat voor batterijloos speelplezier. En dat is iets waar wij volledig achter staan!

Makkelijk schoon te maken en veilig

De baanstukken zijn gemaakt van sterk en volledig veilig PVC. Het voldoet aan de hoogste eisen van zowel Amerikaanse als Europese normen voor speelgoed. En het bevat geen schadelijke stoffen zoals BPA, cadmium en ftalaten.

Het is makkelijk schoon te maken. Even onder de kraan houden of in een sopje en je kunt er weer tegenaan!

De baandelen worden geproduceerd in Duitsland en in Nederland voorzien van markeringen. 

Er wordt hard gewerkt aan nog betere baandelen van volledig biologische materialen en een circulaire productielijn waarbij er geen afval wordt geproduceerd. In 2021 is het hopelijk zo ver!


Producten van Waytoplay