Alphanova

Toont alle 14 resultaten

‘De nieuwe generatie van minerale zonnebrandproducten’
Alphanova Santé is een bedrijf in de Franse Provence. Alle producten worden volledig lokaal geproduceerd. Ze gaan voor troep-vrije verzorgingslijnen, waarvan minstens 99% van de ingrediënten natuurlijk is.

Hun zonnelijn, Alphanova Sun, heeft het Ecocert keurmerk. Dit garandeert ons dat er geen schadelijke stoffen in zitten en dat de producten op een eco-vriendelijke manier geproduceerd en verpakt worden.

Ook voor baby’s!
Alphanova is momenteel het enige gecertificeerde eco-merk dat een zonnelijn op de markt heeft gebracht speciaal voor baby’s! De producten van dit merk bevatten sowieso al geen troep, de baby-lijn bevat ook nog eens geen geurstoffen.

Minerale zonnefilters
In de producten van dit mooie merk zitten minerale zonnefilters in plaats van gangbare chemische filters. De nanodeeltjes van chemische filters dringen de huid in waar ze de UV-stralen om zetten. Er zitten giftige stoffen in, waardoor ze een gevaar kunnen vormen voor de gezondheid. Bovendien belasten ze het milieu. Minerale filters zijn daarentegen niet giftig en veilig voor het milieu. De minerale filters blijven als het ware op de huid liggen, hierdoor worden zonnestralen als een spiegel gereflecteerd. Minerale filters werken dus veel directer en zijn ook nog eens duurzamer!

Nieuw van Alphanova: Voorkom en bestrijd luizen op een milde en biologische manier
Alphanova heeft biologische anti-luizen producten op de markt gebracht. Uiteraard dermatologisch getest en met Ecocert keurmerk. De preventieve luizenshampoo en spray zijn mild voor huid en haar en bevatten geen giftige ingrediënten. En als de beestjes al gesignaleerd zijn bestrijd je ze effectief en snel met deze biologische anti-luizen lotion.

Sale!
(5) Oorspronkelijke prijs was: € 38.00.Huidige prijs is: € 33.88.
Sale!
(6) Oorspronkelijke prijs was: € 45.00.Huidige prijs is: € 40.88.
De waardering van www.dekleinelama.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 4335 reviews.