Verzendkosten & Levertijd

Verzendkosten 

Binnen Nederland:
Voor bestellingen tot € 30,00 zijn de verzendkosten € 4,95.
Voor bestellingen van € 30,00 tot € 60,00 zijn de verzendkosten € 2,95.

Brievenbuspakketjes kosten € 2,95.

Bestellingen vanaf € 60,00 worden gratis verzonden.

Naar België & Duitsland:
Voor bestellingen tot € 40,00 zijn de verzendkosten € 8,00.
Voor bestellingen van € 40,00 tot € 80,00 zijn de verzendkosten € 4,95.

Brievenbuspakketjes kosten € 4.95.

Bestellingen vanaf € 80,00 worden gratis verzonden.

Naar overige landen:

Neem contact met ons op om de mogelijkheden en kosten op te vragen.

Afhalen:

Als je liever je bestelling zelf af komt halen in Venlo is dit ook mogelijk. Vink dit aan binnen het bestelproces, dan nemen wij contact met je op om iets af te spreken. Dit is uiteraard gratis!

Levertijd

Als je op een werkdag voor 15 uur bestelt, gaat je bestelling dezelfde dag nog op de post! Je kunt er op de afrekenpagina ook voor kiezen om je bestelling een paar dagen later te laten bezorgen, als dat je beter uitkomt. 

Ben je iets later dan 15 uur, maar heb je wel haast? Neem dan even contact met ons op. Misschien zijn we de deur nog niet uit en kan je pakketje nog mee. 

Je hebt je bestelling dus over het algemeen binnen 2 werkdagen in huis. Mocht je bestelling door ons vertraging op lopen, dan stellen we je hier direct van op de hoogte. 

Als je pakketje onderweg is, ontvang je een track-and-trace code via de mail. Als je een account hebt aangemaakt, vind je je track-and-trace ook terug op je account pagina. Pakketjes die door de brievenbus passen, hebben niet altijd een track-and-trace code.

PostNL bezorgt je pakket doorgaans de dag na verzending, alleen op zondag en op feestdagen worden geen pakketjes bezorgd. Ook naar België bezorgt PostNL vaak binnen 2 werkdagen.