Verzendkosten & Levertijd

Verzendkosten 

Binnen Nederland:
Voor bestellingen tot € 30,00 zijn de verzendkosten € 4,95.
Voor bestellingen van € 30,00 tot € 60,00 zijn de verzendkosten € 2,95.

Brievenbuspakketjes kosten € 2,95.

Bestellingen vanaf € 60,00 worden gratis verzonden.

Naar België & Duitsland:
Voor bestellingen tot € 40,00 zijn de verzendkosten € 8,00.
Voor bestellingen van € 40,00 tot € 80,00 zijn de verzendkosten € 4.95.

Brievenbuspakketjes kosten € 4.95.

Bestellingen vanaf € 80,00 worden gratis verzonden.

Naar overige landen:

Neem contact met ons op om de mogelijkheden en kosten op te vragen.

Afhalen:

Als je liever je bestelling zelf af komt halen in Venlo is dit ook mogelijk. Vink dit aan binnen het bestelproces, dan nemen wij contact met je op om iets af te spreken. Dit is uiteraard gratis!

Levertijd

Natuurlijk wil je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebben! Daar doen we dan ook echt ons best voor. We runnen de webwinkel vanuit huis, naast onze part-time banen en ons gezinnetje. We brengen iedere werkdag alle bestellingen die op dat moment binnen zijn naar PostNL. Het tijdstip hiervan kan verschillen. Soms gaan ze al in de ochtend op de post, maar meestal aan het einde van de middag.

Je hebt je bestelling dus over het algemeen binnen 2 werkdagen in huis! Mocht je bestelling door ons vertraging op lopen, dan stellen we je hier direct van op de hoogte. Heb je haast en wil je graag weten of je pakketje dezelfde dag nog op de post kan? Neem dan even contact met ons op.

Als je pakketje onderweg is, ontvang je een track-and-trace code via de mail. Als je een account hebt aangemaakt, vind je je track-and-trace ook terug op je account pagina. Pakketjes die door de brievenbus passen, hebben niet altijd een track-and-trace code.

PostNL bezorgt je pakket doorgaans de dag na verzending, alleen op zondag en op feestdagen worden geen pakketjes bezorgd. Ook naar België bezorgt PostNL vaak binnen 2 werkdagen.