Verzendkosten & Levertijden

Meer informatie

Verzendkosten 

De verzendkosten worden berekend op basis van fysieke producten die we ook daadwerkelijk op de post doen. De bomen donatie valt hier niet onder. 

Binnen Nederland:
Voor bestellingen tot € 30,00 zijn de verzendkosten € 4,99.
Voor bestellingen van € 30,00 tot € 60,00 zijn de verzendkosten € 2,99.

Brievenbuspakketjes kosten € 2,99.

(Als je voor zelf afhalen op een DPD service-point kiest, zijn de kosten voor bestellingen tot € 60,00 altijd het lage tarief van € 2,99. Dit omdat we graag stimuleren dat je je pakketje zelf ophaalt, dit is bewezen beter voor het milieu dan het busje van de bezorger naar ieder huisadres te laten rijden.) Deze optie hebben we tijdelijk uitgeschakeld gezien veel service-points gesloten zijn ivm de lockdown. 

Bestellingen vanaf € 60,00 worden gratis verzonden.

Naar België & Duitsland:
Voor bestellingen tot € 30,00 zijn de verzendkosten € 6,99.
Voor bestellingen van € 30,00 tot € 60,00 zijn de verzendkosten € 3,99.

Als je voor zelf afhalen op een DPD pick-up point kiest, zijn de kosten voor bestellingen tot € 60,00 altijd het lage tarief van € 3,99. Dit omdat we graag stimuleren dat je je pakketje zelf ophaalt, dit is bewezen beter voor het milieu dan het busje van de bezorger naar ieder huisadres te laten rijden.

Bestellingen vanaf € 60,00 worden gratis verzonden.

Het is niet meer toegestaan om goederen als internationaal brievenbuspakketje te versturen, daarom gelden ook voor kleine bestellingen normale pakketprijzen.

Naar overige landen:

Neem contact met ons op om de mogelijkheden en kosten op te vragen.

Afhalen:

Als je liever je bestelling zelf af komt halen in Hout Blerick is dit ook mogelijk. Vink dit aan binnen het bestelproces, dan nemen wij contact met je op om iets af te spreken. Dit is uiteraard gratis!

Levertijd

Als je op een werkdag voor 13 uur bestelt, gaat je bestelling dezelfde dag nog op de post bij DPD of PostNL.

LET OP: 31 december en 1 januari zijn geen werkdagen! 

Normale pakketen versturen we met DPD, hier hebben we voor gekozen omdat DPD volledig klimaatneutraal is. De uitstoot wordt gemeten, geminimaliseerd en gecompenseerd. Brievenbuspakketjes versturen we via PostNL. 

Ben je iets later dan 13 uur, maar heb je wel haast? Stuur dan even een mailtje naar info@dekleinelama.nl. We kunnen het niet beloven, maar misschien kan je pakketje nog mee. 

Je hebt je bestelling dus over het algemeen binnen 2 werkdagen in huis. Maar het kan goed zijn dat DPD of PostNL vertraging oploopt, vooral in deze drukke periode in combinatie met coronamaatregelen. Daar hebben wij helaas geen invloed op. 

Als je pakketje onderweg is, ontvang je een track-and-trace code via de mail. Pakketjes die door de brievenbus passen, hebben niet altijd een track-and-trace code.