Verzendkosten & Levertijden

Meer informatie

Verzendkosten 

De verzendkosten worden berekend op basis van fysieke producten die we ook daadwerkelijk op de post doen. De bomen donatie valt hier niet onder. 

Binnen Nederland:
Voor bestellingen tot € 30,00 zijn de verzendkosten € 4,99.
Voor bestellingen van € 30,00 tot € 60,00 zijn de verzendkosten € 2,99.

Brievenbuspakketjes kosten € 2,99.

Bestellingen vanaf € 60,00 worden gratis verzonden.

Naar België & Duitsland:
Voor bestellingen tot € 30,00 zijn de verzendkosten € 8,00.
Voor bestellingen van € 30,00 tot € 60,00 zijn de verzendkosten € 4,99.

Bestellingen vanaf € 60,00 worden gratis verzonden.

Het is niet meer toegestaan om goederen als internationaal brievenbuspakketje te versturen, daarom gelden ook voor kleine bestellingen normale pakketprijzen.

Naar overige landen:

Neem contact met ons op om de mogelijkheden en kosten op te vragen.

Afhalen:

Als je liever je bestelling zelf af komt halen in Venlo is dit ook mogelijk. Vink dit aan binnen het bestelproces, dan nemen wij contact met je op om iets af te spreken. Dit is uiteraard gratis!

Levertijd

Als je op een werkdag voor 14:00 bestelt, gaat je bestelling dezelfde dag nog op de post.

Ben je iets later dan 14:00 uur, maar heb je wel haast? Stuur dan even een mailtje naar info@dekleinelama.nl. Misschien zijn we de deur nog niet uit en kan je pakketje nog mee. 

Je hebt je bestelling dus over het algemeen binnen 2 werkdagen in huis. Mocht je bestelling door ons vertraging op lopen, dan stellen we je hier direct van op de hoogte. 

Als je pakketje onderweg is, ontvang je een track-and-trace code via de mail. Als je een account hebt aangemaakt, vind je je track-and-trace ook terug op je account pagina. Pakketjes die door de brievenbus passen, hebben niet altijd een track-and-trace code.

PostNL bezorgt je pakket doorgaans de dag na verzending, alleen op zondag en op feestdagen worden geen pakketjes bezorgd. Ook naar België bezorgt PostNL vaak binnen 2 werkdagen.