Verzendkosten & Levertijden

Meer informatie

Verzendkosten 

De verzendkosten worden berekend op basis van fysieke producten die we ook daadwerkelijk op de post doen. De bomen donatie valt hier niet onder. 

De meeste pakketen versturen we met DPD, hier hebben we voor gekozen omdat DPD volledig klimaatneutraal is. De uitstoot wordt gemeten, geminimaliseerd en gecompenseerd. Brievenbuspakketjes versturen we via DHL. Lichte brievenbuspakketjes die genoeg hebben aan 2 postzegels gaan in de PostNL brievenbus en kunnen dus niet getraceerd worden. 

Binnen Nederland:
De standaard verzendkosten zijn € 4,99.
Een brievenbuspakketje kost €3,99.
Brievenbuspost kost € 2,99.

Als je voor zelf afhalen bij een DPD service-point kiest kost dit € 4,50.

Bestellingen vanaf € 60,00 worden gratis verzonden.

Wij verzenden met DPD en DHL. Mocht je een voorkeur hebben voor één van deze twee kun je dit aangeven in het opmerkingenveld op de afrekenpagina.

Naar België & Duitsland:
De standaard verzendkosten zijn € 6,99.

Als je voor zelf afhalen bij een DPD service-point kiest, kost dit €5,99

Bestellingen vanaf € 60,00 worden gratis verzonden.

Het is niet meer toegestaan om goederen als internationaal brievenbuspakketje te versturen, daarom gelden ook voor kleine bestellingen normale pakketprijzen.

Naar overige landen:

Neem contact met ons op om de mogelijkheden en kosten op te vragen.

Afhalen:

Als je liever je bestelling zelf af komt halen in Hout Blerick is dit ook mogelijk. Vink dit aan binnen het bestelproces, dan nemen wij contact met je op om iets af te spreken. Dit is uiteraard gratis!

Levertijd

Als je op een werkdag voor 13 uur bestelt, gaat je bestelling dezelfde dag nog mee met DPD, DHL of PostNL.

Ben je iets later dan 13 uur, maar heb je wel haast? Stuur dan even een mailtje naar info@dekleinelama.nl. We kunnen het niet beloven, maar misschien kan je pakketje nog mee. 

Je hebt je bestelling dus over het algemeen binnen 2 werkdagen in huis. Uiteraard kan het gebeuren dat je pakketje vertraging oploopt bij de vervoerder. Daar hebben wij helaas geen invloed op. 

We zullen je via mail op de hoogte houden van de zending.