Cadeauservice

Meer informatie

Cadeau inpakken

Wij pakken met liefde een cadeau voor je in! Vink voordat je een product in je winkelmandje stopt aan dat je het ingepakt wil hebben. Speciale inpakwensen, bijvoorbeeld of het cadeautje voor een jongetje of meisje is, kun je kwijt bij de ‘bestelnotities’ op de afrekenpagina.

Natuurlijk is ook ons cadeaupapier zorgvuldig uitgezocht; we hebben gekozen voor gerecycled papier dat bedrukt is met inkt op waterbasis.

Kaartje erbij?

Dat kan! Je kunt een kaartje erbij kopen op de afrekenpagina, nadat je je adres hebt ingevuld. Als je een tekstje achterlaat voor op het kaartje schrijven wij dat er netjes voor je op. Denk er dan alsjeblieft wel aan om ook je naam er op te zetten zodat de ontvanger weet wie het cadeautje heeft gestuurd.

Als je er geen speciaal kaartje bij wil kopen kun je alsnog een klein berichtje achterlaten voor de ontvanger, wij schrijven dat dan op een standaard De kleine lama kaartje. 

Cadeau verzenden

Het is mogelijk om een mooi cadeau direct bij diegene voor wie het bedoeld is thuis te laten bezorgen. Vink op de afrekenpagina aan dat het pakket naar een ander adres verzonden moet worden en vul het adres van de ontvanger in. Handig wanneer je iemand wil verrassen en zelf niet langs kunt gaan.

We zullen geen factuur of pakbon met het cadeau meesturen, zo blijft het echt een verrassing wat er in een pakje zit. Je krijgt een track-and-trace code toegestuurd via de mail, deze is ook terug te vinden op je account pagina. Zo kun je dus in de gaten houden of het cadeautje al is aangekomen.

Hulp nodig?

Kun je geen keuze maken of heb je andere vragen? Wij denken graag met je mee! Stuur ons een mailtje (info@dekleinelama.nl) of vul het contactformulier in. Dan helpen wij je weer op weg.

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3360720343987959