Cadeauservice

Cadeau inpakken

Wij pakken met liefde een cadeau voor je in! Vink voordat je een product in je winkelmandje stopt aan dat je het ingepakt wil hebben. Speciale inpakwensen, bijvoorbeeld of het cadeautje voor een jongetje of meisje is, kun je kwijt bij de ‘bestelnotities’ op de afrekenpagina.

Natuurlijk is ook ons cadeaupapier zorgvuldig uitgezocht; we hebben gekozen voor gerecycled papier dat bedrukt is met inkt op waterbasis.

Cadeau verzenden

Het is mogelijk om een mooi cadeau direct bij diegene voor wie het bedoeld is thuis te laten bezorgen. Vink tijdens het bestelproces aan dat het pakket naar een ander adres verzonden moet worden en vul het adres van de ontvanger in. Handig wanneer je iemand wil verrassen en geen tijd hebt om zelf langs te gaan!

Er zit geen factuur in de doos, die krijg je via mail toegestuurd. Ook krijg je een track-and-trace code toegestuurd via de mail, deze is ook terug te vinden op je account pagina. Zo kun je dus in de gaten houden of het cadeautje al is aangekomen.

Hulp nodig?

Kun je geen keuze maken of heb je andere vragen? Wij denken graag met je mee! Stuur ons een mailtje (info@dekleinelama.nl) of vul het contactformulier in. Dan helpen wij je weer op weg.