Retourneren

Meld een retour aan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling

Als je niet tevreden bent met een product, heb je na ontvangst 14 dagen de tijd om aan te geven dat je het product wil terugsturen. Dit kun je doen door een mail te sturen naar info@dekleinelama.nl.

Een andere optie is om dit herroepingsformulier ingevuld te sturen per post of e-mail. Dit moeten we wettelijk gezien aanbieden maar het is geen verplichting om er gebruik van te maken, een mailtje is ook goed en een stuk makkelijker.

Retourneren binnen 14 dagen na je melding

Na deze melding heb je nog eens 14 dagen de tijd om het product op de post te doen. Voor ons is het belangrijk dat je in deze periode zorgvuldig omgaat met het product en de verpakking! Je mag het product niet in gebruik nemen. Dit is extra belangrijk bij producten waarbij hygiëne belangrijk is, zoals bij speentjes of babyflessen.

Stuur het product met alle geleverde toebehoren – indien redelijkerwijze mogelijk – in originele staat en in de originele verpakking naar ons terug. Mocht het product beschadigd zijn of als de verpakking meer beschadigd is dan nodig om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en verpak het zorgvuldig voor de retourzending.

Retourneren is op eigen kosten.   

Het retouradres is:
De kleine lama
Moutzdijkweg 54
5926RN Venlo

Vergeet niet je ordernummer en naam te vermelden op je retour!

Let op: Het risico van een retourzending is altijd voor de koper. Alle producten worden zorgvuldig door ons ingepakt; het is aan te raden het product op precies dezelfde wijze terug te sturen. De kleine lama is niet aansprakelijk is voor beschadigingen of zoekraken tijdens het transport. Vraag daarom altijd om een track & trace-code en bewaar deze totdat je van ons bericht hebt ontvangen dat jouw pakketje onbeschadigd bij ons is aangekomen.

Niet afhalen van pakketje bij pick-up point

Bij het niet tijdig afhalen van een pakketje dat bij een pick-up point ligt, zal dit naar ons geretourneerd worden. Voor zo’n retourzending worden ook verzendkosten in rekening gebracht. Wij zullen daar een deel van op ons nemen, en 5 euro doorberekenen. We zullen daarom 5 euro inhouden van de terugbetaling van de producten. 

Retourneren als je met PayPal hebt betaald

PayPal vergoedt je retourkosten. Dit gaat helemaal buiten ons om, kijk dus op PayPal voor meer informatie.

Terugbetaling

Wij zullen binnen 14 dagen na ontvangst van de retourmelding het door jou betaalde bedrag terugbetalen via de door jou gebruikte betaalwijze. Voorwaarde is wel dat wij het product op dat moment al ontvangen hebben. Indien je de volledige bestelling retourneert, vergoeden we ook de verzendkosten die je betaalde bij jouw bestelling.