Retourneren

Meld een retour aan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling

Als je niet tevreden bent met een product, heb je na ontvangst 14 dagen de tijd om aan te geven dat je het product wil terugsturen. Dit mag zonder opgave van reden.

Stuur een e-mail naar info@dekleinelama.nl met daarin:
• je naam
• het ordernummer van de bestelling
• welk product je wil retourneren
• de reden van retour sturen (niet verplicht, maar voor ons heel nuttig om onze dienstverlening te verbeteren)

Een andere optie is om dit herroepingsformulier ingevuld te sturen per post of e-mail. Dit is geen verplichting, een simpel mailtje is ook afdoende.

Retourneren binnen 14 dagen na je melding

Na deze melding heb je nog eens 14 dagen de tijd om het product op de post te doen. Voor ons is het belangrijk dat je in deze periode zorgvuldig omgaat met het product en de verpakking! Je mag het product niet in gebruik nemen.

De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Wij mailen je een PostNL label dat je op je pakket kunt plakken, dit kost € 5,00. Indien je hier liever geen gebruik van maakt, mag je uiteraard ook het pakket tegen de reguliere tarieven verzenden naar:

De kleine lama
Hertog Reinoudsingel 152
5913XH Venlo

Stuur het product in originele staat en in de originele verpakking naar ons terug! Mocht het product beschadigd zijn of als de verpakking meer beschadigd is dan nodig om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en verpak het zorgvuldig voor de retourzending.

Let op: Het risico van een retourzending is altijd voor de koper. Alle producten worden zorgvuldig door ons ingepakt; het is aan te raden het product op precies dezelfde wijze terug te sturen. De kleine lama is niet aansprakelijk is voor beschadigingen of zoekraken tijdens het transport. Vraag daarom altijd om een track & trace-code en bewaar deze totdat je van ons bericht hebt ontvangen dat jouw pakketje onbeschadigd bij ons is aangekomen.

Retourneren als je met PayPal hebt betaald

PayPal vergoedt je retourkosten! Dit gaat helemaal buiten ons om, kijk dus op PayPal voor meer informatie.

Terugbetaling

Wij zullen binnen 14 dagen na ontvangst van de retourmelding het door jou betaalde bedrag terugbetalen via de door jou gebruikte betaalwijze. Voorwaarde is wel dat wij het product op dat moment al ontvangen hebben. Indien je de volledige bestelling retourneert, vergoeden we ook de verzendkosten die je betaalde bij jouw bestelling.