Bloom your message

Toont alle 19 resultaten

Laat je boodschap bloeien!

Kaartjes verzenden papierverspilling? Soms voelt dat wel zo ondanks dat het gebaar zo fijn en welkom is. Maar er is een oplossing dankzij BLOOM your message. Toch het mooie, warme gebaar van kaartjes verzenden en ook milieubewust tegelijk bezig zijn. Het gaat hand in hand. De kaartjes bevatten namelijk diverse soorten zaadjes die je met kaart en al kan planten.

De wenskaarten zijn gemaakt van bloeipapier, dit is duurzaam papier van gerecyclede oude kranten of katoenresten waar bloemen, groente of kruiden-zaadjes in verwerkt zijn. Wanneer de kaart in de aarde wordt gelegd groeien er fleurige bloemen, kruiden of lekkere groentes uit.

Ze produceren en bedrukken alle kaartjes in eigen beheer, zo duurzaam en verantwoord mogelijk. Het water van de papierproductie wordt hergebruikt. Alle verpakkingen zijn recyclebaar en alle CO2 uitstoot van de zendingen worden gecompenseerd. Dat is nog eens mooi om te weten

BLOOM your message wil met haar producten mensen verrassen, doen verbazen en een geluksgevoel geven. In de filosofie van BLOOM kan dit alleen als er een juiste balans gevonden wordt tussen ecologische, economische en sociale belangen. Verantwoord ondernemen staat bij BLOOM dan ook hoog in het vaandel.

BLOOM your message wil naast het ontwikkelen van een duurzaam product ook een duurzame band met haar afnemers. Persoonlijk contact en het luisteren naar de wensen van de afnemer spelen hierbij een grote rol. Bij BLOOM krijg je gegarandeerd een eerlijk en uniek product!

De waardering van www.dekleinelama.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 4308 reviews.