Crayon Rocks

Toont alle 3 resultaten

‘Draw, write, smile’
‘Create, train, sustaine’

Crayon Rocks is een Amerikaans bedrijf dat opgericht is door Barbara Lee, een voormalig speciaal onderwijslerares. Met een focus op het verbeteren van de fijne motoriek en het bieden van een veilig en milieuvriendelijk product, is Barbara’s visie de drijvende kracht achter Crayon Rocks.

Gifvrij
De meeste krijtjes zijn gemaakt van petroleum paraffine-was. Crayon Rocks daarentegen worden gemaakt van in de Verenigde Staten geteelde en verwerkte sojawas. Deze was wordt gecombineerd met andere plantaardige wassen en diverse niet-giftige poedervormige pigmenten om prachtige kleuren te creëren. Hierdoor ontstaat een krijtje dat soepel over het papier glijdt, gemakkelijk mengt en in vele opzichten lijkt op een oliepastel.

Bij Crayon Rocks draait alles om het creëren van een geweldige kleurervaring voor kinderen, op een duurzame en gifvrije manier. Zo kunnen kinderen veilig tekenen en kleuren zonder blootstelling aan schadelijke stoffen.

Duurzaam
De toewijding aan duurzaamheid van dit merk gaat verder dan alleen de materialen. Ze hebben ervoor gezorgd dat de productieprocessen zo milieuvriendelijk mogelijk zijn. Bovendien zijn de krijtjes ontworpen om lang mee te gaan, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor creatief plezier.

De waardering van www.dekleinelama.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 4330 reviews.