EcoLiving

Toont alle 4 resultaten

EcoLiving

Het Britse merk EcoLiving is een lijn van zero waste, plasticvrije en vegan producten. Producten voor persoonlijke verzorging en huishouden. Het is een duurzaam en transparant merk met een groot engagement voor de wereld en zijn bewoners.

In 2018 richtte Jo het merk EcoLiving op. Ze staat nu samen met zus Sarah aan het roer. Een passievol en groen team zorgt ervoor dat de producten vanuit Shepperton (UK) bij hun klanten komen. Het is een duurzaam, milieubewust familiebedrijf dat ecologisch leven wat toegankelijker wil maken. EcoLiving vindt dat we de aarde een beetje beter achter moeten laten dan hoe we het aantroffen.

CO2  neutraal

EcoLiving plant een boom per verkocht product en het bedrijf is CO₂-neutraal. Ze werken volledig CO2-neutraal. Dat betekent dat ze een netto CO2 uitstoot van nul hebben. Na het meten en beperken van hun voetafdruk wordt elke gram CO2 die toch nog wordt uitgestoten gecompenseerd. Daarnaast financieren ze, in samenwerking met milieuadviesbureau Carbon Footprint, projecten die CO2 uit de atmosfeer verwijderen.

EcoLiving is lid van 1% for the planet en staat het dus 1% van zijn omzet af aan ngo’s die zich inzetten voor het beschermen van de natuur, denk aan Natuurpunt, Zomer zonder Vliegen, Klimaatzaak, Natagora, Mountain Wilderness en Surfrider Foundation. Ook planten ze bomen bij Eden Reforestation Projects. Dit tegen de ontbossing maar ook om de armoede bij de plaatselijke bevolking tegen te gaan.

De waardering van www.dekleinelama.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 4304 reviews.