Goki

Toont alle 8 resultaten

Goki houten speelgoed

Graag laten we jullie kennismaken met een prachtig Duits duurzaam merk wat houten speelgoed maakt. Goki is een kleurrijk natuurlijk Duits speelgoedmerk sinds 1981 dat voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Ze gebruiken voor het speelgoed beukenhout uit duurzaam onderhouden Europese bossen. In het speelgoed willen ze zo min mogelijk kunststoffen gebruiken. Goki houten speelgoed wordt na productie uitvoerig getest en komt pas op de markt als het aan strenge veiligheidseisen voldoet. De verf die gebruikt wordt voor het kleurrijke houten speelgoed is op waterbasis en daardoor veilig voor kinderen.

Goki maakt niet alleen houten speelgoed maar wel zo veel mogelijk.

Duurzaam en sociaal betrokken

Goki vindt het belangrijk om sociaal en duurzaam speelgoed te produceren. Ze zorgen voor goede arbeidsomstandigheden in hun fabrieken en werken samen met sociale instellingen. Met een deel van hun winst zetten ze scholen op voor kinderen die eerst in mijnen moesten werken. Ook zijn ze van mening dat wie wat neemt uit de natuur dit ook moet teruggeven. Ze planten jaarlijks een bos in een Duitse deelstaat met het minste bos. Ze hebben sinds 2004 al meer dan 400.000 bomen geplant. Iets wat mooi overeenkomt met De kleine lama die ook al vele bomen heeft mogen planten dankzij jullie bestellingen.

Goki puzzels

Één van de dingen waar Goki in uitblinkt is het maken van kleurrijke houten puzzels met prachtige afbeeldingen. Ze hebben puzzels voor verschillende leeftijdscategorieën.

Houten puzzels vanaf:

  • 2 jaar: in deze categorie vind je bijvoorbeeld leuke inlegpuzzels met thema zee of een laagjespuzzel
  • 3 jaar: kleurrijke vloerpuzzels met afbeeldingen van bijvoorbeeld een eenhoorn of dinosaurus
  • 4 jaar: hierbij kun je denken aan o.a. een cirkel puzzel met regenboog kleuren
  • 6 jaar: Kinderen vanaf 6 jaar kunnen uitdaging vinden in het maken van ronde puzzels met wereldbol

Goki heeft een breed aanbod van verschillend speelgoed en naast puzzels zijn er nog veel andere toffe speelgoed items te vinden.

Dit mooie duurzame Duitse merk maakt dus kwaliteit speelgoed wat er ook nog eens prachtig uitziet. Kinderen worden gemotiveerd tot diverse vormen van spel zoals open-eind, puzzelen, fantasie en constructie. Doordat het stevig is zal het vele rondes van avonturen en plezier meemaken.

Onze duurzame houten speelgoed items van Goki:

 

De waardering van www.dekleinelama.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 4304 reviews.