Himalaya Salt Dreams

Toont alle 8 resultaten

‘Hoge kwaliteitsnormen en het puurste Himalaya zout’

Dankzij de jarenlange ervaring door Himalaya Salt Dreams garanderen zij een zorgvuldige omgang met het buitengewone natuurlijke zoutkristal. De zoutstenen worden met de grootste zorg verwerkt om exclusieve decoratieve en zoutproducten te produceren. De hoge kwaliteitsnormen en het uitgebreide vakmanschap worden weerspiegeld in het uiterlijk van HIMALAYA SALT DREAMS. De lampen staan prachtig in de kinder- of babykamer, maar ook prachtig in andere kamers van het huis. De lampen hebben een rustgevende werking.

Het natuurlijke kristalzout uit de zoutmijn in het gebied “Salt Range” in Pakistan, is ontstaan uit een oude zee, ongeveer 500 miljoen jaar geleden. In de Salt Range, zijn er de grootste kristalzout deposito’s ter wereld. Geologisch gezien ligt deze zoutmijnstreek vlakbij de Himalaya, zelfs als het in feite op ongeveer 200 kilometer afstand is. Het kristal zout wordt zorgvuldig verwijderd met de hand. Het is vrij van milieuverontreinigingen zoals nu in moderne zeeën.

‘Werking’

Een Himalaya lamp staat bekend om een rustgevende werking. Bij het gebruik hiervan zouden negatieve ionen vrijkomen die de lucht zuiveren. En negatief is in dit geval goed! Ook zou het slijm verminderen en een positief effect kunnen hebben op allergieën. Dat alles heeft een positief effect op een goede slaapkwaliteit en een gezond leefklimaat.

De waardering van www.dekleinelama.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 4360 reviews.