Humble Brush

Toont alle 5 resultaten

HUMBLE BRUSH

“Verandering komt niet altijd als een revolutie. Maar met heel veel kleine beetjes worden bergen verzet.”
Het Zweedse Humble Brush wil graag de beste kwaliteit mondverzorgingsproducten verkopen zonder het ecosysteem daarmee extra te belasten. Ze hebben tandenborstels van 100% bio-afbreekbaar bamboe ontworpen die geen nadelen hebben ten opzichte van plastic handtandenborstels. Overal is over nagedacht, de bamboe is zelfs panda-vriendelijk! Ze gebruiken namelijk een bamboe-soort die pas bladeren groeit vanaf 5 meter hoogte en panda’s eten alleen bladeren waar ze bij kunnen, ze zien deze bamboe-soort dus niet als voedsel.
Steun een goed doel!
Humble Brush streeft naar een samenleving waar iedereen toegang heeft tot goede en betaalbare gebitsverzorging. Daarom werken ze samen met eerlijke instellingen en goede doelen die efficiënt werken en zelf weinig winst proberen te maken: de Humble Partners. Voor iedere verkochte tandenborstel doneert Humble Brush het equivalent aan een Humble Partner. Wat dat precies is hangt af van het project waarin ze deelnemen; dat kan een tandenborstel zijn of de waarde van de tandenborstel in geld.

Het doneren van tandenborstels lijkt vreemd, maar de waarde hiervan mag zeker niet onderschat worden. Een gezonde mond is belangrijk voor een gezond leven!

De waardering van www.dekleinelama.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 4308 reviews.