Klean Kanteen

Toont alle 20 resultaten

“We’re not just making bottles, we’re changing the world”

Klean Kanteen is een Amerikaans familiebedrijf met een duidelijke missie. Ze willen duurzame, betaalbare en gifvrije producten van hoge kwaliteit afleveren. Hierbij hebben ze veel aandacht voor het verminderen van hun ecologische voetafdruk. Bovendien gaat minimaal 1% van hun omzet naar goede doelen die zich inzetten voor het behoud van onze natuur. Klinkt goed!

Drinkflessen van RVS
De drinkflessen van roestvrij staal zien er leuk uit en zijn een veilig alternatief voor plastic en behandelde aluminium drinkflessen. Ze zijn duurzaam en hebben een simpel, mooi design. En niet onbelangrijk: gegarandeerd zonder BPA, ftalaten of andere schadelijke stoffen.

De flessen zijn er op gemaakt om een leven lang mee te gaan! De doppen passen op alle flessen, waardoor je een fles simpel kunt aanpassen aan de levensfase waarin je kindje zich bevindt. Kies voor de sippy als eerste tuitbeker vanaf 6 maanden, de sportdop bij kindjes vanaf 3 jaar of voor een draaidop voor oudere kinderen of volwassenen die liever direct uit de fles drinken.

Ideaal als eerste (tuit-)beker, voor onderweg of naar school!

De waardering van www.dekleinelama.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 3818 reviews.