Marbushka

Toont alle 11 resultaten

Duurzame kwaliteit en een passie voor spellen

Marbushka is opgericht door Beatrix en Laszlo, een stel dat grote kennis heeft van design en kwaliteit. Alle spellen worden door henzelf worden ontworpen en uitgegeven!

De spellen worden gemaakt in een werkplaats in Hongarije, alles in eigen beheer en onder goede werkomstandigheden, zodat de kwaliteit steeds gecontroleerd kan worden. De partners, leveranciers, fabrikanten en detailhandelaren zijn voornamelijk kleine familiebedrijven. Het stel zelf, woont inmiddels midden in de stad Leiden in Nederland.

De filosofie achter de ontwerpen is originaliteit, eerlijkheid en speelsheid. Hun doel is om een nieuwe betekenis te geven aan kinderspel en om een nieuwe wereld te creëren waarin kinderen en hun ouders samen kunnen genieten.

Marbushka gelooft dat duurzame kwaliteit alleen kan worden bereikt door het gebruik van natuurlijke materialen en het beste vakmanschap. Marbushka kwam tot stand door een passie voor spellen. Zij maken spellen die vele generaties meegaan en gekoesterd worden, niet alleen vanwege hun uiterlijk, maar ook vanwege inhoud, vakmanschap en intentie.

Er wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke materialen: papier, hout, canvas. Doel is om alleen natuurlijke producten in het assortiment op te nemen en er wordt nauw samengewerkt met de lokale leveranciers om dit te bereiken. Fijn is dat de dozen een prettig formaat hebben waar inhoud de doos vult, dus geen loze ruimte. Ze worden niet omhuld met een plastic seal.

Wij kozen voor spellen die coöperatief gespeeld worden. Je speelt samen in plaats van tegen elkaar.

De waardering van www.dekleinelama.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 4333 reviews.