Naiked

Toont alle 3 resultaten

De thuishaven van NAIKED is Hamburg, Duitsland. En nee, ze werken niet naakt aan de mooie duurzame producten die hun merk rijk is. Hun producten die ze maken zijn wel zo goed als naakt. Geen trucjes, geen rotzooi, geen onnodige toevoegingen. Voor microplastics is geen plek. Dat willen ze allemaal niet en zal je dan ook niet in hun producten vinden.

Wat NAIKED wil bereiken? De kleinst mogelijk ecologische afdruk achterlaten met hun producten. NAIKED leeft en produceert in volle overtuiging van hun duurzame missie. Er is geen excuus om in deze tijd nog slechte producten te maken en kopen. Niet voor jezelf en niet voor onze mooie planeet. Niemand is perfect maar het doel van NAIKED is heel duidelijk. Ze willen samen met jou de beste, mooiste en meest duurzame producten blijven maken en ontwikkelen. Zonder teveel poespas en die toegankelijk zijn voor iedereen.

Die toegankelijk is voor NAIKED echt belangrijk want alleen samen maak je het grote verschil. En krijg je een groene en duurzame planeet. Dus of je nou een gedreven milieuactivist bent of je niet zo bezig houdt met de planeet en het milieu: NAIKED is voor iedereen een goede keuze. Want buiten de groene missie, maakt het ook nog eens perfect schoon. Zonder extra moeite. Voor een mooie prijs. En schoonmaken doen we allemaal. Win-win dat NAIKED ook nog eens een prachtige missie heeft.

De waardering van www.dekleinelama.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 4330 reviews.