Smikkels

Toont alle 11 resultaten

Maak kennis met Smikkels, een bedrijf dat al bijna 14 jaar geleden werd opgericht door een gepassioneerd paar. Dit echtpaar begon hun avontuur toen ze hun tweeling voor het eerst kennis lieten maken met vaste voeding. Wat begon als een experiment met een gekookte aardappel veranderde al snel in een inspirerende reis vol smakelijke ontdekkingen.

Inmiddels staat Smikkels bekend om hun leuke en eenvoudige recepten die ouders kunnen inspireren om bewust met het eten van hun kleintjes om te gaan. Naast het delen van recepten en tips, heeft Smikkels nu ook een eigen productlijn ontwikkeld.

Deze mooie collectie bestaat uit praktische en vrolijke producten die gerelateerd zijn aan kinderen en eten. Wat deze producten nog specialer maakt, is de aandacht voor duurzaamheid. Het bedrijf streeft ernaar om milieuvriendelijke alternatieven te bieden en zo bij te dragen aan een betere toekomst voor onze kleintjes.

Daarbij komt dat ze een deel van hun winst doneren aan de Black Jaguar Foundation, een Nederlands/Braziliaanse organisatie die zich samen met de lokale bevolking sterkt maakt voor herbebossing van het regenwoud.

Met hun producten gaan ze voor een vrolijk, no nonsense, mooi en tegelijk duurzaam alternatief. Daar worden wij ook blij van!

De waardering van www.dekleinelama.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 4330 reviews.