Tender Leaf Toys

Toont alle 8 resultaten

Tender Leaf Toys zet zich met hun geweldige houten speelgoed in voor een natuurlijke leefomgeving waarbij kinderen spelenderwijs vaardigheden aanleren.

Ze besteden veel aandacht aan vorm en functie, maar ook aan kleur en uitstraling. Uiteraard wordt hierbij ook goed nagedacht over het milieu en het behoud van de natuur. Daarom wordt het speelgoed van Tender Leaf Toys gemaakt van Indonesisch rubberboomhout. Normaal worden deze bomen alleen gebruikt voor het rubber en worden na 25 jaar gekapt en verbrand. Door deze bomen te gebruiken voor het maken van speelgoed zorgen ze dat de oude rubberbomen niet voor niks worden gekapt. Daarnaast wordt er voor elke omgekapte boom, een nieuwe geplant.

Elk stuk speelgoed is met de hand gemaakt door medewerkers die onder goede omstandigheden tegen een goed loon kunnen werken. Dit met behulp van traditionele methoden en processen die niet alleen vriendelijk zijn voor de omgeving, maar ook zorgen voor geschoolde arbeidskrachten in een zeer grote gemeenschap.

Tender Leaf Toys heeft dus een grote collectie van uniek houten speelgoed dat ook nog eens ecologisch, milieuvriendelijk en fair trade is.

De waardering van www.dekleinelama.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 4278 reviews.