Urtekram

Toont alle 2 resultaten

Urtekram

Het merk Urtekram levert een indrukwekkend duurzaam assortiment op het gebied van natuurcosmetica. Alle producten zijn COSMOS Biologisch gecertificeerd door Ecocert Greenlife. Ook doet dit mooie merk zeer veel op het gebied van duurzaamheid en goede werkomstandigheden. Het is een zeer duurzaam en bewust merk dus!

Het bedrijf begon in 1970 als een klein kruidenwinkeltje in Kopenhagen. Het doel was om Denemarken meer groen en bewust te maken. Inmiddels zijn ze de grootste op de markt van biologische verzorgingsproducten in Scandinavië en verkopen ze in meer dan 36 landen over de wereld.

Urtekram producten veilig en gezond

Volgens Urtekram is het niet voldoende om ons te concentreren op gezonde voeding. De verzorgingsproducten die we gebruiken zijn namelijk ook van groot belang voor onze gezondheid. Daarom werkt dit merk alleen met zuivere en natuurlijke ingrediënten, zonder parabenen of synthetische conserveringsmiddelen. Alle No Perfume en No Parfume Baby producten zijn goedgekeurd door de Deense Astma- en Allergievereniging. Dit garandeert je dat ze 100% vrij zijn van allergene parfumsubstanties.

Eigenschappen van de Urtekram’s verzorgingsproducten op een rijtje

  • Vrij van hormoonverstorende parabenen en synthetische conserveringsmiddelen
    Vegan.
  • Gemaakt met plantaardige ingrediënten (alleen de lipgloss bevat bijenwas)
  • Vrij van petrochemische ingrediënten
  • COSMOS biologisch gecertificeerd door Ecocert Greenlife
  • Niet getest op dieren

Biologisch gecertificeerd door Ecocert Greenlife

Ecocert Greenlife stelt dus hoge eisen aan de herkomst van grondstoffen en afbreekbaarheid en toxiciteit van ingrediënten. Min. 20% van het product moet biologisch zijn. Grondstof moet vrij zijn van verontreinigde zware metalen, koolwaterstoffen, pesticiden, dioxines, GMO (genetisch gemodificeerde organismen), nitraten en moet worden vervaardigd door middel van eenvoudige processen. Minimaal 95% van de ingrediënten moeten van natuurlijke oorsprong zijn en minimaal 95% van plantaardige componenten moeten biologisch zijn.

De waardering van www.dekleinelama.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 4304 reviews.