Vimse

Toont alle 20 resultaten

Future-proof problem solvers met duurzame producten voor kinderen

Imse en Vimse kent z’n oorsprong samen: ImseVimse. Oprichtster Marie Walleberg raakte geïnspireerd doordat haar eigen kind erge luieruitslag had. Het enige wat hielp waren de minder gangbare katoenen luiers. Ze besloot dit inzicht te delen en meer gangbaar te maken. En dit was de start van ImseVimse. In 1988 is hun kantoor geopend in Visby op Gotland. Sindsdien is het flink gegroeid en zijn er vele mooie producten bij gekomen.

Sinds 2021 is er een splitsing gekomen en gaat Imse verder als merk voor vrouwen. Vimse is nu geheel gericht op kinderen. Beide merken hebben een gedeelde visie: onderdeel zijn van duurzame productie en dit normaal maken! Geen uitzondering, gewoon zoals gangbaar zou moeten zijn.

Ze geloven dat veel mensen uit automatisme voor gangbare producten kiezen, omdat het duurzame alternatief minder bekend is. Ze willen graag laten zien dat er wel degelijk een goed alternatief is wat beter voor de wereld en voor jezelf is!

Vimse richt zich op duurzame producten voor kinderen. Vriendelijk voor lichaam en de wereld! Oplossingen voor een gezonde toekomst. Gemaakt van de mooiste, beste en meest duurzame materialen.

Nieuw
Nieuw
De waardering van www.dekleinelama.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 4308 reviews.