We Might Be Tiny

Enig resultaat

WE MIGHT BE TINY, BUT WE ARE MIGHTY.

We Might Be Tiny is een merk wat zich richt op duurzame eet- en drinkitems die praktisch zijn. In meer dan 40 landen is dit mooie merk geliefd. Waarom? Dit merk doet een belofte waar ze zich strikt aan houden. Hun producten moeten namelijk allemaal:

  • Stijlvol zijn, aantrekkelijk voor jong én oud zijn
  • Functioneel, het moet je leven makkelijker maken
  • Duurzaamheid, een leven met plastic alternatieven laten zien
  • Zelfvertrouwen voor kinderen zodat ze zelf kunnen eten en drinken
  • Gifvrije items met oog voor een betere wereld

De passie om producten te maken die echt bij een moderne familie passen gaan verder dan de items zelf. Zo zet We Might Be Tiny zich ook in voor gezonde en voedzame recepten die ze graag delen. Recepten die je met hun items kan maken. Hun duurzame siliconen items hebben namelijk als eigenschap dat ze tegen kou én hitte kunnen!

Ontstaan

In 2015 is We Might Be Tiny ontstaan. Founder, designer en hoofd producttester Eleanor Cullen drukte in die tijd op haar pauze knop. Ze had een drukke vaan in UX design en kreeg haar eerste kindje waar ze de tijd voor wilde nemen.

Al snel kwam haar focus te liggen op hun huis babyproof te maken. Dit met kwaliteit items die passen in een modern huis. Maar die ook nog eens goed voor de planeet zijn. En die items moesten ook nog eens haar mamaleven simpeler maken.

Ze kon niks vinden en zo is We Might Be Tiny geboren. Het eerste item zijn de inmiddels geliefde placemats. Inmiddels vind de magie plaats in een geweldige heuvelachtig bos bij Melbourne in de buurt. Haar man en twee kinderen zijn altijd in de buurt. En inmiddels is hun assortiment flink gegroeid.

De waardering van www.dekleinelama.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 4330 reviews.