Grote plannen voor De kleine lama

grote-plannen -voor-de-kleine-lama

Ik zit hier weer volop te broeden op allerlei plannen voor mijn webshop. Om me een beetje te helpen richting te bepalen heb ik laatst een kleine enquête gehouden onder een deel van mijn klanten. En wat kwamen daar leuke en verrassende dingen uit! Ik ben weer volop geïnspireerd en gelukkig ook bevestigd in ideeën die ik zelf ook al had. Mocht jij één van de 175 invullers zijn geweest, bedankt!!

Met deze suggesties ga ik zeker iets doen

Sowieso houten speelgoed! Ik weet dat ik daar dringend meer van nodig heb. Ik heb alvast alles verzameld wat ik momenteel heb in een nieuwe houten speelgoed categorie, en ik moet toegeven dat die wat magertjes is. Inmiddels heb ik wel al twee nieuwe merken uitgezocht, eentje met open einde speelgoed en eentje met speelgoed dat een duidelijke functie heeft. Allebei verantwoord gemaakt en met veilige verf. Helemaal De kleine lama proof dus.

Andere suggesties die ik verder ga onderzoeken: Een natuurlijk kraampakket, verantwoorde vitamines en meer huishoudproducten, flesjes, kinderservies en verzorgingsproducten voor moeder en kind.

Maar waar moet ik dat allemaal gaan laten?

Vorig jaar schreef ik nog heel optimistisch dat het plan voor 2019 was zo groot te groeien dat ik de opslag en het hele verzendproces zou kunnen uitbesteden. Nu weet ik niet of ik te kritisch ben op dat soort services, maar wat ik zoek blijkt dus onbetaalbaar te zijn. Of ik moet stiekem alles een beetje duurder maken, maar dat wil ik je niet aandoen 😉

Feit is wel dat ons huis inmiddels echt te klein wordt voor meer uitbreiding van het assortiment. En niet alleen dat, het is ook gewoon niet zo efficiënt om alles in te pakken aan de keukentafel. Dus ik heb nu mijn zinnen gezet op een eigen magazijn. En dan wel aan huis, want anders hebben we meer opvang nodig voor onze dochters. En dat wil ik ook weer niet. Dus dat wordt verhuizen… Doe me dan maar meteen een woning met een wei voor een kudde kleine lama’s! 😉 Hopelijk kan die enorme sleutelbos die wij precies 6 jaar hebben gekregen dan later dit jaar over naar iemand anders die lief gaat zijn voor ons fijne huis!

Wil je ons alvast aan wat extra ruimte helpen? Graag! Ik zet regelmatig nieuwe dingen in de uitverkoop, dus kijk vooral even of er iets leuks voor je tussen zit.

En dan de suggesties die ik links laat liggen

Er zijn er twee die ik vaak heb gekregen, populaire producten die het goed doen bij mijn concurrenten en die ik vast heel veel zou kunnen verkopen. Maar ze voldoen niet aan mijn eisen: Bibs speentjes en Waterwipes. Over Bibs speentjes kan ik kort zijn, het schildje is van plastic. Weliswaar een veilige variant, maar door het plastic doen ze simpelweg onder voor de Hevea speentjes die wel volledig plasticvrij en biologisch afbreekbaar zijn. De Waterwipes verdienen wat meer uitleg, daar zal ik op terugkomen in een volgend artikel. Beloofd!

💚 Rachelle

De waardering van www.dekleinelama.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 4330 reviews.