Het jaar van de kleine lama

Het jaar van de kleine lama
Het is bijna zo ver; 2017 komt er aan. Poeh, wat is dit jaar omgevlogen! Een half jaar geleden maakte ik een sprong in het diepe en opende de kleine lama. Een heel avontuur! Mijn man was sceptisch: ‘Verwacht er niet te veel van’, mijn moeder juist erg optimistisch: ‘Ik hoop dat je net zo groot wordt als Wehkamp!’, de rest van mijn omgeving vooral erg verrast. Dat laatste heeft vast niets te maken met vooroordelen over psychologen 😉 Zelf had ik geen idee wat te verwachten, al denk ik niet dat zo groot als Wehkamp ooit haalbaar gaat zijn… Ik nam me in ieder geval voor mijn stinkende best te doen en dat doe ik nog steeds! Ik ga voor goede service met een persoonlijke touch. Ik hoop dat mijn pakjes een glimlach op het gezicht van mijn klanten toveren. Ook vind ik het leuk om aan mijn website te sleutelen, zodat die beetje bij beetje steeds mooier en gebruiksvriendelijker wordt. Trots als een pauw was ik toen het me na uren ploeteren lukte om de track-and-trace link te integreren in de mijn-account pagina, zodat je na inloggen precies kunt zien waar je pakje zich bevindt. Ik vraag me tegelijkertijd wel af of ook maar iemand daar al gebruik van heeft gemaakt, maar dat mag mijn pret niet drukken! Bij iedere nieuwe bestelling of positieve feedback maakt mijn hart een blij sprongetje. Ik had nooit verwacht dat het runnen van een webshop mij zo veel voldoening zou kunnen geven. Ik stroom over van de ideeën voor 2017, zowel voor blogs als voor uitbreiding van het assortiment. Op naar een mini-revolutie waarin duurzaam & gifvrij de norm wordt! Dat zou niet mogelijk zijn zonder mijn volgers en klanten. Dus super tof dat je er bent en hopelijk tot ziens in 2017!    

2 reacties op “Het jaar van de kleine lama

 1. Anoniem zegt:

  Jaaaaaaaaaa!! 🙂
  Goed deze groene webwinkel te hebben ontdekt… En goed dat je er aan bent begonnen!
  Maybe goed een keer deel te nemen aan onze Local Sunday Market in Enschede?!!

  • Rachelle zegt:

   Leuk dat je zo enthousiast bent! Je kunt altijd een mailtje sturen om het daar over te hebben! 🙂
   Groetjes, Rachelle

Reacties zijn gesloten.

De waardering van www.dekleinelama.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 4335 reviews.