Kikadu

De lama’s van Kikadu trokken onze aandacht op een beurs. Hoe leuk is het dat ze bleken te zijn van een merk dat perfect past bij alles waar De kleine lama voor staat! Kikadu levert producten die een glimlach op gezichten toveren en alles is veilig, fair trade en milieuvriendelijk. 

Duurzaam

Kikadu houdt bij de productie rekening met de mensheid, dieren en de natuur. Dit is de bijdrage die dit merk levert aan een betere wereld. En dat is het mooiste dat je je kind kunt geven: Een betere wereld om in op te groeien. 

Eerlijk

Kikadu produceert niet zomaar ergens, ze hebben bewust voor één fabriek in Sri Lanka gekozen waarin ze investeren. De medewerkers werken onder goede omstandigheden, krijgen 3,5 tot 4 keer het minimum loon betaald, hebben werkuren die goed zijn te combineren met een gezin en krijgen vouchers voor kinderopvang tijdens werktijd.

Transparant

Producten voor kinderen moeten veilig zijn. En om ouders de mogelijkheid te geven om hierin goede keuzes te maken, geeft dit bedrijf volledige transparantie over de werkwijze en materialen. Ze hebben simpelweg niets te verbergen! 

Kikadu lama collectie

Schattige lama’s en pompons van biologisch katoen. In kleuren als crème, mintgroen, mosterd, grijs, petrol en met accenten in roze en een rijk donkerblauw.

Kikadu unicorn collectie

Knuffelbare eenhoorns, wolkjes en regenbogen. En dat in zachte kleuren zoals wit, licht paars, roze en crème. Te schattig!

Kikadu flamingo collectie

Allerlei flamingo’s in een mix van wit, grijs en, hoe kan het ook anders, flamingo roze!