Luke’s Toy Factory

Luke's Toy Factory Banner

Dit Amerikaanse speelgoed merk is, je raadt het vast, opgezet door Luke. Een man met een passie voor alles met wielen én verantwoorde bedrijfsvoering. Het is nog een vrij jong bedrijf en Luke heeft allerlei ideeën voor nieuwe producten. We mogen dus vast meer verwachten de komende jaren!

Wij zijn enthousiast en dit is waarom:

Puzzel en truck in één. Je begint met een simpele 3D puzzel en eindigt met een daadwerkelijk rijdende truck. Hartstikke leuk en educatief tegelijk. De puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar; wanneer ze net uit dat baby speelgoed zijn gegroeid maar niet oud genoeg zijn voor complex constructie speelgoed.

Mix and match. De onderdelen van de verschillende trucks zijn onderling uitwisselbaar.

30% minder plastic. Door gebruik van zaagsel uit meubelfabrieken. Het zaagsel wordt gemengd met Polypropylene, een van de veiligste plastic soorten. Het is vrij van BPA en andere schadelijke weekmakers en het is recyclebaar! De combinatie van hout en plastic zorgt voor een zijdezacht, stevig materiaal.

Alles uit Amerika. Luke gebruikt alleen maar lokale grondstoffen en gaat voor lokale productie. Door niets uit te besteden aan China (88% van al het speelgoed komt uit China!) kan hij de kwaliteit en arbeidsomstandigheden in de hand houden.

Old school design. Niet te veel poespas. Maar simpel, leuk en duurzaam. De kleurstoffen zijn door het materiaal gemixt, er is dus geen lak die af kan bladderen. Dit speelgoed blijft dus mooi.


Producten van Luke’s Toy Factory