Jackson Reece

‘There’s nothing more sensitive than smooth, delicate, baby skin. So why would you want to cover it with harmful chemicals and strong fragrances’.

Het verhaal van dit merk begint in 1999, wanneer Jackson wordt geboren. Hij is de oudste zoon van de Noord-Ierse Janet en Colin. Jackson blijkt een erg gevoelige huid te hebben en heeft veel last van eczeem. Normale babydoekjes veroorzaakten ernstige luieruitslag, zijn huid was zo gevoelig dat zelfs het chloor in kraanwater nog voor uitslag zorgde. Wanhopig hebben ze uiteindelijk besloten zelf baby doekjes te gaan ontwikkelen, zonder nare chemicaliën die eczeem kunnen veroorzaken. Toen in 2003 de doekjes bijna klaar waren en Jacksons jongere broertje Reece ter wereld kwam, was de merknaam snel bedacht.

Natuurlijke ingrediënten

De producten van Jackson Reece bevatten enkel met grote zorg geselecteerde natuurlijke ingrediënten, zoals aloë vera en ylang ylang. De doekjes zelf zijn voornamelijk gemaakt van houtpulp, van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Bovendien is er niet getest op dieren.

Doordat er geen chemicaliën of mogelijke allergenen zijn toegevoegd zijn de natuurlijke verzorgingsproducten van Jackson Reece geschikt voor de meeste gevoelige huidtypes.jackson reece producten

Vele positieve reacties

De Jackson Reece doekjes hebben al vele prijzen gewonnen. Daarnaast hebben ze al flink wat positieve reacties mogen ontvangen van tevreden ouders: De doekjes ruiken lekker maar niet overheersend, zijn precies vochtig genoeg, maken goed schoon en voorkomen luieruitslag. Er zijn zelfs volwassenen die deze doekjes gebruiken om eigen eczeem of psoriasis mee te behandelen, met succes!


Producten van Jackson Reece

Sale!
+
Sale!
+
Sale!
+
Sale!
+
Sale!
+
Sale!
+
 16.62  13.99