Urtekram

urtekram-kind

Het oude Deense woord “urtekræmmer” betekent handelaar in kruiden en specerijen, en dat is precies zoals Urtekram in 1972 in hartje Copenhagen begon. Ze verkochten natuurlijke, simpele en pure producten, hiermee waren ze hun tijd ver vooruit. In de jaren die volgden is Urtekram uitgegroeid tot de grootste producent van organische producten van Scandinavië, waarbij ze hun oude normen en waarden zeker niet uit het oog verloren zijn!

Urtekram streeft ernaar om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. Dit doen ze door bewust om te gaan met hun productie processen, het transport, de verpakkingen en de ingrediënten.

Ecocert gecertificeerd

Bij Urtekram wordt goed beseft dat het bewust zorgen voor je lijf niet ophoudt bij wat je eet. Ook de verzorgingsproducten spelen een belangrijke rol, de huid neemt namelijk veel op van waarmee het in aanraking komt. Langzaam aan worden steeds meer mensen bewust van het belang van pure en organische producten, maar hoe weet je of iets hier aan voldoet? Om het iets makkelijker te maken hebben de producten van Urtekram het Ecocert keurmerk. Dan weet je zeker dat de producten organisch en vrij van schadelijke stoffen zijn. Bovendien wordt er door Urtekram niet getest op dieren.


Producten van Urtekram