Over ons

Het verhaal van de kleine lama

Wij zijn Folker en Rachelle, trotse ouders van twee heerlijke dochters: Een eigenwijze, maar super lieve peuter (april 2015) en de allerschattigste baby (augustus 2018). We zijn groot voorstanders van bewust ouderschap en een bewuste levensstijl waarbij we oog hebben voor ons ecosysteem.

Wie zijn wij

Stiekem zijn we een beetje fan van lama’s en alpaca’s. Ooit op een woonboerderij wonen met een paar van die beestjes in de wei (bij voorkeur exemplaren met een vreemd kapsel) lijkt ons wel wat. Naast het runnen van de kleine lama hebben we allebei een parttime baan. Rachelle is werkzaam als psycholoog en Folker werkt als online marketing adviseur. De kleine lama is Rachelle’s webwinkel, maar Folker is met al zijn kennis absoluut onmisbaar. Ook is hij erg goed in het vervoeren van grote hoeveelheden pakketjes naar het postkantoor 😉

De geboorte

De kleine lama is ontstaan uit een persoonlijke behoefte. Onze oudste dochter is geboren met een afwijking die niet in onze families voorkomt en misschien wel is veroorzaakt door schadelijke stoffen in onze dagelijkse producten. Toen we dat ontdekten, zijn we kritisch gaan kijken naar wat we gebruiken en hard op zoek gegaan naar natuurlijke baby- en kinderproducten die vrij zijn van schadelijke stoffen. Dat bleek helemaal niet makkelijk te zijn! In veel gangbare producten zit namelijk van alles waar je je kindje liever niet mee in aanraking laat komen… Daarom vind je in ons assortiment enkel kwaliteitsproducten die volledig veilig zijn voor de gezondheid.

Kleine voetafdruk

We willen graag ons steentje bijdragen aan een schonere, duurzame aarde. We printen onze pakbonnen op gerecycled papier zonder bleekmiddelen of optische witmakers. We hergebruiken dozen en vulmateriaal van onze leveranciers. En, zeker niet onbelangrijk, we kiezen bij voorkeur voor producenten die hier ook bewust mee bezig zijn.

Mis je een fantastisch merk, ben je heel hard naar iets op zoek of heb je een vraag? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee!

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3360720343987959