Petit&Jolie

‘Wat puur is, wil je puur houden….’ 

Petit&Jolie is één van de eerste merken die we hebben ingekocht toen we begonnen met De kleine lama. Dit merk staat voor pure, natuurlijke en biologische verzorgingsproducten voor baby’s, kinderen en zwangere vrouwen. En dat van Nederlandse bodem, dankzij Nederlandse moeder Esther. Zij raakte geïnspireerd tijdens het badderen van haar kleintje. Dat magische en pure moment wilde ze graag zo puur mogelijk houden. Daar horen volgens haar geen producten bij die niet eerlijk, biologisch en/of van top kwaliteit zijn. En daar zijn wij het helemaal mee eens!

Het beste voor je kind & de natuur

Petit&Jolie wil niet alleen het beste voor je kind, maar ook voor de natuur. Alle producten zijn 100% van natuurlijke oorsprong en bevatten geen parabenen, zeep, synthetische conserveermiddelen of kleurstoffen. Bovendien is Petit&Jolie gecertificeerd door BDIH. Dit is een onafhankelijke instantie die controleert of de verzorgingsproducten werkelijk natuurlijk en biologisch zijn samengesteld.

Als je voor Petit&Jolie kiest steun je een goed doel

Petit&Jolie steunt New Life Home Trust, een opvanghuis voor verlaten baby’s en kinderen in Kenia. In Kenia zijn op dit moment ongeveer twee miljoen weeskinderen, het aantal groeit nog steeds. Veel baby’s worden te vondeling gelegd en zijn ziek of HIV-positief. Ze komen dan in een ziekenhuis terecht.

New Life Home Trust vindt dat ziekenhuizen voor deze baby’s en kinderen niet de juiste plek is. Daarom bieden zij een opvang in huiselijke sfeer met veel persoonlijk contact en liefde, met hulp van vele vrijwilligers en donateurs. De cijfers liegen er niet om. In de afgelopen 20 jaar hebben zij ruim 1.400 kindjes opgevangen. De meeste kinderen zijn vervolgens geadopteerd door ouders in Kenia of in het buitenland.

Wil je meer weten over New Life Home Trust? Kijk dan ook eens op www.newlifehometrust.org.


Producten van Petit&Jolie