RVS drinkflessen voor op school

Kid Kanteen Insulated kind banner

Het is weer bijna zo ver… Back to school! Als je je kind graag een duurzame drinkbeker mee wil geven naar school, kun je het beste al die plastic bekers en flessen links laten liggen. RVS is the way to go!  

Waarom RVS?

RVS is voedselveilig en bevat geen schadelijke stoffen. Ook is het een duurzaam en sterk materiaal dat levenslang mee gaat. In theorie zou je dus een heel leven met één fles kunnen doen, al vanaf de babytijd. Moet je nagaan hoeveel wegwerp flessen en verschillende drinkbekers je had moeten kopen en gebruiken in plaats van één RVS fles… Je bespaart niet alleen een hoop afval, maar ook aardig wat geld. 

Klean Kanteen RVS flessen

Wij hebben gekozen voor de flessen van Klean Kanteen. Deze RVS flessen hebben doppen van Polypropeen, een gifvrije en recyclebare plastic soort. Klean Kanteen heeft leuke kleuren en designs, het is zeker de moeite waard om er eventjes doorheen te klikken.

Voor schoolgaande kinderen kun je het beste voor een sportdop kiezen, deze lekt niet bij normaal gebruik. Bij flink schudden zouden er wel wat druppels kunnen ontsnappen. Een schroefdop zou eventueel ook kunnen, die is wel volledig lekvrij. Voor kleuters is een kleinere fles wat meer handzaam, voor kinderen ouder dan 6 kun je ook prima voor een classic sportfles gaan. De classic is ook fijn voor volwassenen:

Fabelab RVS flessen

Deze RVS flessen van Fabelab zijn perfect voor onderweg en meer naar school. Danzkij de super leuke designs en de fijne dop zullen kinderen het een feest vinden om er uit te drinken. Het is makkelijk te gebruiken voor ongeduldige kinderhandjes en de dop heeft een speciale opening die voorkomt dat het in de tas kan gaan lekken. Wat ons betreft een ideale fles voor jongere kinderen.

Ik hoop dat ik je heb weten te inspireren om voor een duurzame RVS drinkfles te gaan voor je kind. Of voor jezelf natuurlijk 🙂 Geniet nog even van de vakantie!

Klean kanteen kids
De waardering van www.dekleinelama.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 4333 reviews.