Verantwoorde cadeaus voor kinderen

Verantwoorde cadeaus voor kinderen die ook nog eens leuk zijn om te geven (en te krijgen natuurlijk). Succes met zoeken… De feestdagen komen er weer aan en iedere ouder weet hoe moeilijk het is om een geschikt cadeautje te vinden voor je kinderen. Er is natuurlijk genoeg op de markt dat leuk is, maar leuk en verantwoord is vaak een lastige combinatie.

Verantwoorde cadeaus voor kinderen

Zelf was ik er altijd enorm lang mee bezig. Alle websites afzoeken naar leuke cadeautjes om vervolgens ook nog te moeten achterhalen waar het precies van is gemaakt. Op dat soort momenten zou je wensen dat de Sint en pakjespiet toch echt zelf eens iets zou doen. Om van die kerstman maar niet te spreken…

Dat moet toch anders kunnen. Daarom heb ik, om alle ouders een handje te helpen, deze gift guide gemaakt. In deze gids heb ik per leeftijdsgroep een selectie gemaakt van de leukste presentjes in mijn shop. Kies de leeftijd van je kind en ga lekker op zoek naar het perfecte cadeau voor in de schoen of onder de kerstboom. En omdat alle producten op mijn website gifvrij, duurzaam en ecologisch zijn, hoef je je geen zorgen te maken of het cadeau wel verantwoord is. En om het extra makkelijk te maken kun je alle cadeautjes per leeftijdscategorie sorteren op prijs. 

Nuttige en leuke cadeautjes

Ik heb mijn best gedaan om niet alleen maar speelgoed uit te zoeken. Ook nuttige dingen zoals lunchtrommels, kinderservies en drinkbekers zijn hartstikke leuk om te geven. En wat dacht je van lekker creatief aan de slag gaan met knutselspulletjes, stiften en klei? 

Hopelijk maakt deze gift guide het vinden van de perfecte, verantwoorde cadeaus voor kinderen net een beetje makkelijker. Succes!

p.s. Als je specifiek op zoek bent naar een verantwoord cadeau voor in de schoen, kijk dan even hier voor mijn originele schoencadeautjes top 10.

 

GIFT GUIDE

Tikiri zeepaard baby

Cadeaus voor 0 tot 1 jaar

Cadeaus voor 0 tot 1 jaar

 

Welkom lieve kleine schat. Iedereen viert dat je er bent. Wat de gelegenheid ook is, een cadeautje is altijd leuk voor een baby en zijn ouders. Kies je voor een lieve zachte knuffel, een bijtring, een heerlijk speelkleed of voor handige cadeaus zoals een verzorgingsset, een deken, speenkoord of een ketting/armband met barnsteen.

Wat je ook kiest in ons assortiment, ben je altijd verzekerd van leuke en duurzame cadeaus die veilig zijn voor alle baby’s.

Cadeaus voor 1 tot 2 jaar

 

Kinderen van 1 tot twee jaar gaan vrolijk verder met het ontdekken van hun wereld. Ze kunnen al veel meer en gaan steeds meer hun eigen weg. Hoe voelt dit? Wat doet dit? Je kunt ze uiteenlopend speelgoed aanbieden om de ontdekkingsdrang te stimuleren. 

Van lieve knuffels tot houten speelgoed in allerlei kleuren en van auto’s en vliegtuigen tot popjes en duurzaam stapelspeelgoed. Je vindt het allemaal hier.

Klean Kanteen Sippy

Cadeaus voor 1 tot 2 jaar

Green Toys blokken kind

Cadeaus voor 2 tot 3 jaar

Cadeaus voor 2 tot 3 jaar

 

Zoek je nog naar het perfecte cadeau voor een 2 of 3-jarige? In onze webshop vind je natuurlijk ook de leukste cadeaus voor kinderen van 2 en 3 jaar. Met meer dan tweehonderd duurzame, veilige en unieke cadeaus zit er voor elk kind wel een geschikt cadeau tussen. Of het kind in kwestie nu graag bouwt, puzzelt, stapelt, knuffelt, sorteert of helemaal opgaat in zijn rollenspel, wij hebben het en meer in ons assortiment.

Maar ook diverse handige cadeaus voor een kind van 3 jaar vind je hier. Nuttige cadeautjes zoals tassen en trommels zijn ideaal voor iedere avonturier.

Cadeaus voor 3 tot 4 jaar

 

Stimuleer de fantasie en het scheppend vermogen met deze cadeaus voor 3 jarige en 4 jarige kinderen. Laat ze opgaan in hun eigen wereldje met lieve houten dieren en vormen, veilig knutselmateriaal, voertuigen en materiaal voor rollenspellen.

Of kies als cadeaus voor een kind van 3 jaar of 4 jaar eens handige items zoals een stoere zonnebril, tas of drinkfles. Met de cadeaus in deze categorie zal het kind nieuwe werelden en vaardigheden ontdekken.

kids-concept-memory-aiden-3

Cadeaus voor 3 tot 4 jaar

Green Toys boerderij 3

Cadeaus voor 4 tot 5 jaar

Cadeaus voor 4 tot 5 jaar

 

Wat groeien ze toch snel. De leukste cadeaus voor kleuters zijn te vinden in deze categorie. Duurzaam, verantwoord en veilig speelgoed wordt steeds populairder. Maar wat kun je een kleuter nou cadeau doen? De leukste cadeaus voor kinderen van 4 en 5 jaar vind je hier.

Van handige lunchtrommels, herbruikbare lunchverpakkingen en drinkflessen voor naar de kleuterklas tot aan verschillend open ended speelgoed, je vindt het hier!

 

Cadeaus voor 5+

 

Bouwen, knutselen, racen, vliegen en met je handen in verschillende materialen voelen. Van de losse aarde in de tuin tot aan kleurrijke speelrijst, speelewten en klei. 

Laat de creativiteit van de 5 jarige helemaal vrij met behulp van duurzame bijenwas, krijtjes of potloden. Laat ze hun eigen creaties bouwen en heerlijk oefenen met zowel hun fijne als ook hun grove motoriek.

Cadeaus voor 5+