Verantwoorde cadeaus voor kinderen

Verantwoorde cadeaus voor kinderen die ook nog eens leuk zijn om te geven (en te krijgen natuurlijk). Succes met zoeken… De feestdagen komen er weer aan en iedere ouder weet hoe moeilijk het is om een geschikt cadeautje te vinden voor je kinderen. Er is natuurlijk genoeg op de markt dat leuk is, maar leuk en verantwoord is vaak een lastige combinatie.

Verantwoorde cadeaus voor kinderen

Zelf was ik er altijd enorm lang mee bezig. Alle websites afzoeken naar leuke cadeautjes om vervolgens ook nog te moeten achterhalen waar het precies van is gemaakt. Op dat soort momenten zou je wensen dat de Sint en pakjespiet toch echt zelf eens iets zou doen. Om van die kerstman maar niet te spreken…

Dat moet toch anders kunnen. Daarom heb ik, om alle ouders een handje te helpen, deze gift guide gemaakt. In deze gids heb ik per leeftijdsgroep een selectie gemaakt van de leukste presentjes in mijn shop. Kies de leeftijd van je kind en ga lekker op zoek naar het perfecte cadeau voor in de schoen of onder de kerstboom. En omdat alle producten op mijn website gifvrij, duurzaam en ecologisch zijn, hoef je je geen zorgen te maken of het cadeau wel verantwoord is. En om het extra makkelijk te maken kun je alle cadeautjes per leeftijdscategorie sorteren op prijs. 

Nuttige en leuke cadeautjes

Ik heb mijn best gedaan om niet alleen maar speelgoed uit te zoeken. Ook nuttige dingen zoals lunchtrommels, kinderservies en drinkbekers zijn hartstikke leuk om te geven. En wat dacht je van lekker creatief aan de slag gaan met knutselspulletjes, stiften en klei? 

Hopelijk maakt deze gift guide het vinden van de perfecte, verantwoorde cadeaus voor kinderen net een beetje makkelijker. Succes!

p.s. Als je specifiek op zoek bent naar een verantwoord cadeau voor in de schoen, kijk dan even hier voor mijn originele schoencadeautjes top 10.

 

GIFT GUIDE

Tikiri zeepaard baby

Cadeaus voor 0 tot 1 jaar

Klean Kanteen Sippy

Cadeaus voor 1 tot 2 jaar

Green Toys blokken kind

Cadeaus voor 2 tot 3 jaar

kids-concept-memory-aiden-3

Cadeaus voor 3 tot 4 jaar

Green Toys boerderij 3

Cadeaus voor 4 tot 5 jaar

Cadeaus voor 5+