Bumbu Toys

Resultaat 1–40 van de 65 resultaten wordt getoond

Bumbu Toys

Het speelgoed van Bumbu Toys wordt volledig met de hand gemaakt in Roemenië. Ze werken alleen maar met producten van de hoogste kwaliteit. Zo zorgen ze voor jarenlang speelplezier voor de kinderen. En met de juiste zorg ook voor de kleinkinderen en achterkleinkinderen.

Kinderen krijgen toegang tot een eigen wereld vol mogelijkheden waarin ze alles kunnen spelen. Het wordt ook wel small world play genoemd. Een kleine wereld die overzichtelijk en vertrouwd voelt. Maar wel een wereld waarin de mogelijkheden eindeloos zijn.

Familie Bumbu

Houtbewerking en timmermanschap leeft al generaties lang in de familie Bumbu. De liefde voor dit vak en het proces van creëren zorgt voor warme gevoelens en een diepe passie. In een werkplaats op het Roemeense platteland, wordt lokaal hardhout met de hand bewerkt tot betoverend mooie figuren. Van dieren tot mensen. Van omgeving tot puzzel. De diversiteit is erg groot. Elk stuk is uniek, met veel liefde, passie en tijd gevormd.

In het ontwerpproces wordt ook een psycholoog betrokken. Deze is gespecialiseerd in de ontwikkeling van jonge kinderen. Dit om het speelgoed verder te verfijnen. Na het schuren en met de hand schilderen, gebruiken ze vervolgens biologische olie. Dit is om te voorkomen dat zweet en speeksel het hout kunnen beschadigen.

Gedachtegoed

Als een klein familiebedrijf streven ze naar een steentje die ze kunnen bijdragen in het “langzame leven”. Even geen stress, haast, verplichtingen. Nee genieten in het hier en nu met respect voor de omgeving, natuur en anderen. Tegelijk willen ze een plek geven waar lokaal handwerken en houtbewerking kan opbloeien. Hun liefde voor het maken is net zo groot als wat met het eindproduct gedaan kan worden.

(1)  24.50
(1)  13.50
(1)  15.50
(1)  14.50
De waardering van www.dekleinelama.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 4330 reviews.