Green People

Toont alle 9 resultaten

Het begin
Het streven van Charlotte Vøhtz om echt biologische huidverzorging te creëren begon toen haar jonge dochter Sandra vocht tegen meerdere allergieën en eczeem. Ze zocht naar natuurlijke producten die zacht zouden zijn voor de gevoelige huid van Sandra, maar ontdekte dat veel zogenaamde natuurlijke huidverzorgingsmerken bijna alleen maar synthetische ingrediënten gebruikten. Dus besloot Charlotte zelf biologische crèmes en zalven te gaan maken.

Geliefd bij velen
Super klantenservice en de allerbeste biologische producten heeft Green People zeer geliefd gemaakt bij duizenden mensen. De talloze reviews van dankbare klanten die opgelucht zijn dat ze eindelijk huidverzorging hebben gevonden die voor hen werkt, zijn het bewijs van de impact van Charlotte’s toewijding aan effectieve biologische oplossingen. Green People heeft ook nog eens al meer dan 140 prijzen van tijdschriften en organisaties gekregen.

Gecertificeerd biologisch
Met een schat aan kennis en ervaring biedt Green People een compleet assortiment gecertificeerde biologische producten voor het hele gezin. De producten van Green People bevatten tot 99% actieve natuurlijke en biologische ingrediënten om je lichaam te beschermen, voeden, in balans te brengen en, het allerbelangrijkste, te respecteren.

De waardering van www.dekleinelama.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 4330 reviews.