Natural Heroes

Toont alle 14 resultaten

Wij geloven dat gezond en duurzaam leven simpelleuk en makkelijk hoort te zijn.

Met deze visie wil Natural Heroes Nederland en de rest van de wereld overtuigen. Overtuigen dat het gebruik van natuurlijke ingrediënten effectieverduurzamer en betaalbaarder is dan synthetische varianten.

Gangbare cosmetica en huishoudelijke producten bevatten vaak giftige stoffen. Dit zorgt er voor dat de lucht vervuild raakt. Maar ook dat de giftige stoffen zich opbouwen in het lichaam. En dat het schade berokkent aan het milieu.

In bepaalde opzichten zijn we hard bezig met het verwoesten van onze planeet. Dat is precies de reden waarom dit snel omgedraaid moet worden. Natural Heroes willen een goede wereld achterlaten voor de volgende generaties. Dit doen ze met een hoopvolle blik.

Natural Heroes is dan ook een online shop met 100% natuurlijke beauty en cosmetica producten. Producten die ze persoonlijk hebben geselecteerd en waarvan zij vinden dat ze thuis horen bij de club natuurlijke helden.

Ontstaan Natural Heroes

We gebruiken vrijwel dagelijks producten voor huid en haar. Producten waarvan we vaak niet weten wat er nu precies inzit. Die producten bevatten vaak vage ingrediënten, met een ingewikkelde benaming die moeilijk uit te spreken is. Producten waar we blindelings vanuit gaan dat het wel goed zal zitten.

Tegelijkertijd wordt er in niet-westerse culturen veel dichter bij de natuur geleefd. De lokale bevolking gebruikt vaak al eeuwenlang producten van de natuur. Producten die niet zijn bewerkt en waar niets extra’s aan wordt toegevoegd. Bovendien, bevatten de natuurlijke ingrediënten veel vitaminen en andere bijzondere eigenschappen die goed zijn voor je huid en haar.

Om die redenen zijn Natural Heroes ooit zelf begonnen met het gebruik van enkel natuurlijke producten. En nu willen ze anderen nu ook kennis laten maken met hun hoge kwaliteit ingrediënten, grondstoffen en premium producten.

Natural Heroes producten

Natural Heroes heeft een groot assortiment natuurlijke producten. Zo hebben essentiële oliën verschillende toepassingen. Gebruik het in je verzorgingsproducten, als massage olie, als ruimte geuren enzovoorts. Maar ook Shea boter, kokosolie en Monoï de Tahiti Olie hoort bij hun catalogus. Geniet van natuurlijke proefdiervrije verzorging voor jong en oud.

De waardering van www.dekleinelama.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 4272 reviews.