Invented 4 kids

invented4kids

Invented 4 kids is in 2011 opgericht door Nederlandse vader Guus. Zijn passie is het ontwikkelen van producten voor ouders en kinderen, die het opgroeien op een leuke en originele manier ondersteunen.

Guus heeft jarenlang het uitvinderspreekuur bij de Kamer van Koophandel verzorgd. Hier heeft hij meer dan 600 mensen die zich aandienden met een idee geadviseerd. Door deze spreekuren ontdekte hij dat jonge ouders vaak erg inventief zijn als het om productideeën voor baby’s en kinderen gaat. Maar om dit idee tot een concreet product te ontwikkelen en het op de markt te brengen, blijkt in de praktijk vaak lastig. Voor deze inventieve mensen heeft hij Invented 4 kids opgezet. Guus denkt mee en helpt om de productideeën verder te ontwikkelen.

Baby shower glove

Baby shower glove - moeder en babyKersverse moeder Mariette meldde zich zo’n 4 jaar geleden bij Invented 4 kids. Ze had er last van dat haar babydochter tijdens het douchen glibberig werd en ze had een oplossing hiervoor bedacht. Als je op een natte badkamervloer minder snel weg glijdt als je op een handdoek staat…

Ze vertelde Guus over het douche probleem en liet de extra lange washand zien die ze in elkaar had laten zetten door de kleermaker op de hoek. Ze lichtte nog toe dat hier nog waterdieren van gemaakt moesten worden. Guus was meteen enthousiast en inmiddels is de baby shower glove een feit!

Toen wij deze vrolijke handschoenen voor het eerst zagen op een beurs waren we meteen enthousiast. Toen ook nog eens bleek dat ze eerlijk worden geproduceerd en van gecertificeerd ecologisch katoen worden gemaakt waren we verkocht. Wat een leuk product! Het contact met Guus was snel gelegd en we zijn blij dat we de baby shower glove nu in ons assortiment hebben!


Producten van Invented 4 kids