Roll’eat

Lunch wordt vaak meegenomen in plastic zakjes of aluminiumfolie. Dat is misschien wel handig, maar niet al te best voor het milieu. En brood- en snacktrommeltjes nemen nogal wat ruimte in beslag, ook als ze leeg zijn. Roll’eat biedt een alternatief; herbruikbare lunchverpakkingen die weinig wegen en weinig ruimte in beslag nemen.

De Roll’eat producten zijn allemaal goedgekeurd voor gebruik met voedsel en bevatten geen schadelijke stoffen zoals BPA. Je maakt ze makkelijk schoon met een doekje en ze mogen in de wasmachine.

Boc’n’Roll

De Boc’n’roll is een herbruikbare lunchverpakking en placemat in één. Je vouwt de boc’n’roll om je lunch heen en maakt hem vast met klittenband. De grootte pas je makkelijk aan aan wat je mee wil nemen, of het nou een broodje of een appel is. Als je hem openvouwt heb een placemat.

In een Boc’n’Roll past een baguette van 25 cm of 4 boterhammen. In de Kids versie past een baguette van 18 cm of 2 boterhammen.

Snack’n’Go

In deze mooie snackzakjes neem je een boterham of tussendoortje mee. In een Snack’n’Go passen 2 boterhammen of 250 gram nootjes (tenzij het walnoten zijn). De Kids versies zijn 16 x 16 cm groot, de rest 18 x 18 cm.